Divat

Láttad már az Intimissimi új, háromszög melltartóját?

Az olasz fehérneműmárka folytatja közös útját Sarah Jessica Parkerrel, aki ismét az új kampány arca lesz. A színésznő hat friss, eredeti miniklipben mutatkozik be, amikben úgy öltözik és beszél, mint egy ízig-vérig olasz nő, ezzel emlékeztetve minket az egyszerű, spontán gesztusok szépségére.

Az Intimissimi a nőiességet, a spontaneitást és a könnyedséget élteti, amit minden nő úgy tud ‘viselni’ – hétköznapjaihoz alakítva – ahogy szeretne. Pont ezaz, amit Sarah Jessica Parker tanít nekünk: akik nem veszik túl komolyan magukat és nagylelkűségük, elszántságuk és rajongásuk már-már életformává válik, azokat mindig valamiféle ellenállhatatlan báj veszi körül.

A világméretű kampány az Intimissimi új, háromszög melltartójának bevezetésére készült. A fehérneműk világában is egyre nagyobb trend a természetesség és egyre fontosabb a kényelem, melynek ez a fazon tökéletes megtestesítője. A márka rendkívül széles kínálatot biztosít a háromszög melltartók világában, hiszen 4 modell (Tiziana, Emma, Lara, Michela) és 4 anyag (csipke, selyem, pamut, mikroszál) kombinációjaként 7 típus kapható az üzletekben számtalan különböző színben.

Számtalan megoldás létezik, hogy valaki nőies és érzéki legyen, azonban a végén úgyis azt a darabot választjuk, amiben magabiztosan lépünk ki az utcára. Nem igaz?