Lifestyle

Láttál már pillekönnyű, zsebméretű nyomtatót? Íme…

Rajongok a kütyükért, melyek nagyon felgyorsult tempóban jelennek meg a piacon. Ma már rengeteg kiegészítőt készítenek a mobiltelefonokhoz igazítva, ezért nem meglepő a Canon Magyarország újdonsága sem,  a pillekönnyű, zsebméretű Canon Zoemini nyomtatót.

A ZINK™ (zéró tinta) technológiát alkalmazó nyomtató Bluetooth® kapcsolat segítségével pillanatokon belül zökkenőmentesen kapcsolódik a Canon Mini Print applikációhoz, így perceken belül kinyomtathatod a mobileszközökkel készített vagy a közösségi oldalakról letöltött kedvenc képeidet. Szerintem nagyon menő, hogy akár azonnal kinyomtathatjuk a kedvenc képeinket!:)

A termék szeptembertől lesz elérhető itthon is, a nyomtatóhoz az iOS és Android áruházakból 2018. szeptember 5-től ingyenesen letölthető a Canon Mini Print*alkalmazás, amelyben számos trendi szűrő, keret és AR effektus teszi képeinket még fantáziadúsabbá. Sőt, ha öntapadós fotópapírra nyomtatunk, mindennapi használati tárgyainkat vagy környezetünket is dekorálhatjuk, személyesebbé varázsolhatjuk (például laptopunkat, mobiltelefonunk védőtokját, de akár a szoba falát is). A Canon Mini Print alkalmazás mozaikkép és kollázs opciókat is tartalmaz, amelyekkel több nyomtatott képből álló nagyobb posztert is ügyeskedhetünk magunknak. A retro szelfiktől kezdve a játékos állatfejes szűrőkig, a Canon Zoemini igazán egyedi képeket nyomtat nekünk. Az Instagram és a Facebook mellett a Canon Mini Print app segítségével a Google Photos és Dropbox alkalmazásokhoz is kapcsolódhat a kis nyomtatónk.

A tölthető elemmel működő nyomtatóhoz 10 darabos Canon ZINK™ fotópapír kezdőcsomag is jár (lehúzható papírral fedett öntapadós hátú, vízálló és eltéphetetlen fotópapír). A fotópapír külön 20 vagy 50 darabos csomagokban lesz kapható. Ez a kompakt és ügyes kis eszköz kényelmesen elfér egy kézitáskában, vagy a zsebünkben. Méretei: 118mm x 82mm x 19mm. Súlya csupán 160 g.

Három igazán divatos színben lesz kapható: rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke.

Enegem már a cikk megírása alatt elvarászolt ez a kis kiegészítő, és Téged?