Gyerek

Lego Friends – A barátság világnapján!

A lányaim fejlődésével egyre több játékkal ismerkedünk meg, melyek engem is az újdonság erejével szoktak elvarázsolni. Nagyon szeretünk mindenféle terméket kipróbálni és vannak klasszikus kedvenceink is, mint például az ikonikus kockák, melyek folyamatos fókuszban vannak az életünkben. Igazából ezen nem is csodálkozom, hiszen elképesztően menő játékokkal találkozhatunk a portfóliójukban. Lilien most a LEGO Friends szív alakú dobozkáiért van oda, akik közül Stephanie, Emma és Mia már a szobánkban keresik az újabb kalandokat.

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek. Ezeket a szív alakú boxokat azért is szeretem, mert bárhová magunkkal tudjuk vinni őket, így mindig találunk egy helyet ahol a LEGO barátokkal újabb élményeket élhetünk át. A részletes leírással könnyedén összeállíthatóak a boxok és egymásra is építhetőek. Egy letölthető alkalmazás segítségével még több informácó kapcsolható a játékhoz, amit akár ékszerdobozként is tudtok használni a gyerekszobában. 🙂

Lepd meg Te is a gyermekedet és barátnőjét egy ilyen kedves meglepetéssel a Barátság Világnapja (7.30.) alkalmából! A termékek megvásárolhatóak minden minőségi játékboltban. Meyiket választod?