Divat

Légy Girl Boss!

Magabiztos, határozott, szembenéz a kihívásokkal és bátran követi céljait – ő a Girl Boss, egyenesen a legújabb Answear.LAB kollekcióból. A márka, ami a divaton keresztül támogatja a nőket, most bebizonyítja, hogy az irodai viselet alkalmas rá, hogy megmutassuk önmagunkat, miközben szakmailag is kiteljesedünk.

Mielőtt elindul valahova, felvesz egy tökéletes szabású blézert. Lábait klasszikus tűsarkú cipőbe csúsztatja, miközben egy pár balerinacipőt rejt a táskájába, hogy az irodából kilépve rögtön kényelmesbe bújhasson. Mindenre felkészült, és tudja, hogy a kihívásokra olyan válaszokat és megoldásokat ad, amik belülről fakadnak. Azzal is tisztában van, hogy nincs egyedül, hiszen mindig körülveszi egy odaadó és támogató baráti kör. A munkában feladataira koncentrál, de megtanulta a pihenés fontosságát is: egyensúlyban tartja az az életét, és képes önmaga támasza lenni.

A Girl Boss az Answear.LAB új kapszulakollekciója, amit nők alkottak nőknek, és ami két merőben eltérő környezetben mutatkozik be. Az elsőn a modelleket egy elegáns autóban látjuk, készen a világ közös meghódítására. Magabiztosan néznek a kamerába, ruháik kihangsúlyozzák nőiességüket és függetlenségüket. A városi éjszakai élet hangulatát felvillantó sorozata pedig tele van eleganciával, csillogással és szórakozással.

A Girl Boss önbizalmat sugároz a munkában és a mindennapi életben egyaránt. Élvezi nőiességét, és szereti hangsúlyozni azt – mondja Agnieszka Pruchnik, az Answear.LAB márkaigazgatója.

Olyan egyedi szabású kollekciót hoztunk létre, ami tökéletesen tükrözi egy modern és magabiztos nő személyiségét. A minket körülvevő világ elvárásainak való megfelelés és a különböző társadalmi szerepek összefésülése nem könnyű feladat. A Girl Boss kollekció azok előtt a nők előtt tiszteleg, akik tisztában vannak vele, hogy mit akarnak az élettől, és mindent meg is tesznek érte – teszi hozzá.

Ismerd meg az Answear.LAB új kollekcióját!

A Girl Boss kollekció három fő színre épül: a fehérre, a feketére és a barna meleg árnyalatára, amik kiegészülnek a klasszikus irodai stílust képviselő szürkével, kékkel és tengerészkékkel. Persze egy Girl Boss bátorságát és önbizalmát intenzívebb árnyalatokon keresztül is megmutatja, így a kollekcióban megjelennek a vörös, a military olajzöld, vagy épp az ezüst és az arany részletek.

A divatban inspirációt kereső nők számára alapvető a változatosság, ezért kínálja az Answear.LAB új kapszulakollekciója a szabások széles skáláját. A Girl Boss pedig dönt, hogy melyik viseletben hódítja meg a világot. Munkába indulva a kabátot, pólót és a miniszoknyát stílusos cowboycsizmával párosítja. Máskor klasszikus fehér blúzt húz mintás, széles szárú nadrággal. Este lenyűgöző, piros, redőzött maxiruhát visel. Bármelyik megjelenést választja is, biztosan hű marad önmagához, és emelt fővel lépdel előre az úton.

Karkötő – 12.990 Ft, Magassarkú – 16.990 Ft, Táska – 14.990 Ft, Bokacsizma – 22.990 Ft, Táska – 15.990 Ft, Mokaszin – 18.990 Ft

A kollekció az answear.hu oldalon érhető el, a promóciós videót pedig itt nézheted meg: