Szépségápolás

Legyél aktív tagja az ESSA World világának

Axente Vanessa több, mint tíz éve hódította meg a nemzetközi divatvilágot és azóta is a legnagyobb divatházak kampányainak exkluzív arca, a világ egyik legkeresettebb modellje. A szépségiparban szerzett tapasztalatait most saját lifestyle brandjén keresztül osztja meg velünk, aminek a sajtótájékoztatójára én is meghívást kaptam. Az ESSA World az egészségmegőrzést és a természetes szépséget támogató étrend-kiegészítő termékeken túl egyben online közösség is, amely az egészséges életmódot, a belülről eredő szépséget, a tudatosságot, test és lélek egyensúlyát hirdeti. 

ESSA World
Köszönöm a meghívást!:)

Az ESSA World életmód márka olyan étrend-kiegészítőket tartalmaz, amelyeket a nemzetközileg elismert modell saját ízlése és tapasztalatai szerint, hazai szakértők segítségével fejlesztettek ki. A Magyarországon készülő vegán fehérje, kollagén és szépség multivitamin mind a szervezet egészséges működését és mindennapi regenerálódását segítik.

„Olyan termékeket szerettem volna létrehozni, amelyekben őszintén hiszek, én magam is fogyasztok és másoknak is nyugodt szívvel ajánlok. A vegán fehérjénket volt a legnehezebb kifejleszteni. Azt szerettük volna, hogy egyszerre legyen jó íze és tartalmazzon minden fontos összetevőt, ami ritka a piacon. Sok kóstolóra és vakkóstolásokra volt szükség, barátokat is megkértünk, hogy próbálják ki. Hónapok után találtuk meg a megfelelő összetételt, de végül az állag, az íz és az édesség is működött” – mondta Axente Vanessa.

ESSA World
Vanessa és sógornője, Nimisha Gupta együtt éptik a brandet

Az ESSABlend vegán vaníliás fehérjét összetétele, íze és textúrája teszi különlegessé. A benne található hat különböző növényi fehérje, a borsó, a rizs, a napraforgó, a tök, a len és a chia mag kombinációja komplex, teljesértékű fehérjeforrást alkot. Összetevőit úgy válogatták össze, hogy a húsmentes életmódot folytatók is nyugodtan fogyaszthatják, ugyanis tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges összes esszenciális aminosavat. Emellett magas az antioxidáns-, vitamin- és ásványianyag-tartalma is, ami a tízféle zöldség- és gyümölcsfajta, a Super Green és a Super Red keverékek hozzáadásának köszönhető.

Az Essa Collagen Drink Powder 98%-os fehérjetartalmú, kiváló minőségű és tiszta, hidrolizált kollagént tartalmaz.  A hozzáadott C-vitamin a test természetes kollagén termelését serkenti, az E-vitamin tartalom pedig segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.  Hatóanyagainak köszönhetően a bőr élettel telibbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik, a sportolás során igénybe vett izületek pedig épek maradnak.

Az Essa Inner Beauty Multivitamin kapszula a bőr, a haj és a körmök egészségéhez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokról, vitaminokról és ásványi anyagokról gondoskodik.  Emellett szelénben, cinkben, rézben, mangánban is gazdag, melyek szerepe közismert a haj, a bőr és a körmök egészségének megőrzésében. A még fokozottabb hatás érdekében pedig kollagén és hialuronsav is került a kapszulákba, így biztosítva a bőr belülről áradó ragyogását. 

Az ESSA azonban messze túlmutat a magas minőségű életmód termékek palettáján. “Egy gondolkodásmódot, egy életmód elemeit szeretnénk átadni, amelyben segítségre lehetnek az ESSA World termékei is és a közösségünk is, ahová minden olyan nőt szeretettel várunk, akiknek fontos az egészség, a tudatosság és egymás segítése” – tette hozzá Axente Vanessa. 

Legyél Te is aktív tagja az Essa World világának. 🙂

___