Szépségápolás

Legyél fiatalosabb és energikusabb oxigénnel!

Az év vége felé, az ünnepi őrület előtt mindig meg szoktam magamat ajándékozni egy arckezeléssel, amivel hatékonyan tudom revitalizáni, hidratálni és frissíteni a bőrömet. Évről évre egyre nagyobb kutatómunkám előzi meg ezeknek a kezeléseknek a feltérképezését, hiszen egyre szélesebb választási lehetőségeink vannak a kozmetikai piacon. Nálam még mindig elsődleges szempont a természetesség (nem szeretem a fájdalmas beavatkozásokat), ezért idén is egy olyan kezelést választottam, mely oxigenizációs folyamattal és célzott hatóanyagok bevételével biztosítja a sejtek optimális működését, melynek eredménye a friss és ragyogó arcbőr.

A végeredmény önmagáért beszél!:)

Az Oxygeneo kezelést egy részletes konzultáció előzte meg, ahol a bőrterapeuta feltérképezte a bőröm aktuális állapotát, melyben hidratáltsági, rugalmassági szintet is néztünk, illetve a szerkezet megmutatta a normál szinttől való eltéréseket. Az eredményeimhez mérten választottuk ki a kezeléshez szükséges HYDRATE csomagot, melynek elsődleges célja a bőr táplálása és hidratáltságának a fokozása. A hidratáló szérum fő összetevői:

  • 3D Moisturizing – mely segíti a nedvesség minden bőrrétegbe történő eljutását és a hialuronsav mennyiségének a növekedését
  • Hialuronsav – a bőr természetes anyaga és lenyűgöző képességeiről ismert, miszerint vonzza és saját tömegének akár 1000-szeresét képes megtartani nedvesség formájában. Feltölti a bőrt, rugalmassá, egészségessé, puhává varázsolja azt
  • Anionos poliszacharid – ami egy érzékszervekre ható anyag, mely gyorsan és könnyen eléri a bőr jó közérzetét. Nyugtat, puhít és öregedésgátló hatást biztosít

Minden bőrtípushoz megvannak a megfelelő Oxypodok, az enyém a száraz bőrre ajánlott, de zsírős bőrre (Balance), idősödő bőrre (Revive) és az egyenletes bőrtónus eléréséhez (Illuminate) is elérhetőek csomagok. Ezeket a bőrterapeuta választja velünk közösen, az eredmények tudatában és a hatékony kezelés elérésének az érdekében.

Minden kezelést egy alapos konzultáció és felmérés előz meg

A különböző hatóanyagok megfelelő bevitelét a Geneo+ készülék biztosítja, mely egyedülállóan képes a bőrt belülről feltölteni oxigénnel. Igazából 3 jól bevált technológiát ötvöz: tripoláris rádiófrekvencia, ultrahang és oxigénkezelés, melyek önmagukban is hatásosak, de együtt egyedülálló hatást fejtenek ki. A Geneo+ egyik különleges hatása abban rejlik, hogy a kezelés során a bőr szerkezetének keringését stimulálva, készteti az agyunkat arra, hogy több oxigénben dús vért juttasson a véráram segítségével az adott területre, így a lehető legtermészetesebb módon keltjük életre a bőrünket. A kezelés során a rádiófrekvenciának köszönhetően azonnal feszesítik a bőrt, majd egy különleges, a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszulával finoman hámlasztják a felső rétegét. Közben fel is töltik oxigénnel, így biztosítva, hogy a megfelelő hatóanyagot akadálymentesen és hatékonyan bejuthassanak a bőrbe. Az ultrahang segítségével juttatják a személyre szabott hatóanyagos szérumot a bőr mélyebb rétegeibe, ezzel kimagasló táplálást biztosítva a felépítő sejtek számára (megkönnyítve ezzel életműködésüket), aminek az ereménye azonnal látható egészséges és friss megjelenés.

Már az első kezelés után teljesen újjászületett a bőröm

A kezelés egyáltalán nem fájt, csupán csak egy picit kipiosodott a bőröm, de az is elmúlt mire felöltöztem. Ez azért is van, mert a folyamat hatására sokkal gyorsabb lesz a szervezet számára a tápanyagok eljutása a véráramon keresztül, emellett fokozódik a hasznos anyagok kiválasztása, illetve a hasztalan anyagok gyorsabban fognak kiürülni a rendszerből. Itt nem csupán oxigén termelődést idéznek elő, hanem arra késztetik a bőrt, hogy más területeken is kezdjen bele a megújító folyamatokba. Sajnos 30 éves kor után folyamatosan csökken a rostok mennyisége (ők felelnek a feszes és rugalmas arcbőrért) , ezért pótolni kell őket és rétegenként visszaépíteni. Ilyen például a kollagén is, ami megújulással képes visszaépíteni a bőr szerkezeti vastagságát és felel a fiatalos külsőért. Szóval összefoglalva a fentieket, ha fiatalos, ragyogó és egészséges külsőt szeretnél, akkor Neked is segítened kell a felépítésében, amihez az Oxygeneo kezelés egy igazán hatékony eljárás.

Engem mindig a végeredmény szokott meggyőzni, ami a fenti kezelés esetében 100%-os volt. Már egy kezelés eredménye is hetekig tartósan megmarad, de ezt az eredményességet még jobban akkor tudjuk növelni, ha ezt kúra szerűen alkalmazzuk, ami 6 alkalmat jelent (téle és nyáron is elvégezhető). Mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi, hogy bőrének azonnal szüksége van egy kis töltésre, regenerálódásra. Szerintem ajándéknak is szuper meglepetés és egy ilyen kezelésnek nincs olyan hölgy, aki ne tudna ellenállni. A Royal Clinics weboldalán tudtok bejelentkezni foglalni, érdemes lecsapni a szabad időpontokra.

___