Szépségápolás

Legyél Te a legszebb menyasszony!

Idén lesz a menyegződ? Már kiválasztottad a ruhádat, megvan a helyszín, a dekoráció és a fotós is? Akkor itt az ideje, hogy a bőrödet is elkezd felkészíteni a nagy napra! Baktay Krisztina, az Artistry bőrápolási szakértője abban lesz a segítségedre, hogyan tudsz ragyogóan hibátlan bőrrel tündökölni az oltár előtt.

Artistry Signature Select

A titok nyitja a rendszeresen alkalmazott, négy lépésből álló napi bőrápolási rutin – ez a tisztítás, tonizálás, ápolás és hidratálás. Ha eddig ezzel nem törődtél, ne aggódj, még nem késő belevágni! Hidratálásra, ránctalanításra, feszesítésre, pigmentkezelésre vagy halványításra van inkább szükséged? A személyre szabható Artistry Signature Select™ készleteinek egyikében biztosan megtalálod a hű társadat, hiszen aktuális igényednek megfelelően válogathatsz az ampullák között. Hozd létre saját keverékedet egy alapkészlet és két további ampulla kiválasztásával!

A szemünkkel nem csak látunk, de kommunikálunk is, így a mágikusan üde tekintetnek hatalmas ereje van. Nem szeretnéd karikás szemmel és bágyadt tekintettel kimondani a boldogító igent, ugye? Ennek a legjobb ellenszere a minőségi és megfelelő mennyiségű alvás, de előfordulhat, hogy extra segítségre van szükség. Az Artistry Skin Nutrition™ Hidratáló szemráncgélkrém ragyogóbbá teszi és hidratálja a szem környékét, emellett tökéletesen előkészíti bőrödet a sminkre.

Artistry Signature Select

Izgalom, várakozás és átvirrasztott éjszakák – az esküvőszervezés néha stresszes, kemény munkával jár, így hétvégén érdemes egy kis extra időt pihenésre és töltődésre szánnod. Tisztítsd meg az arcod, tegyél fel egy maszkot, majd kapcsolj be egy kis zenét és lazíts! Bőrápolási rutinod elengedhetetlen szereplője lesz az Artistry Signature Select™ Arcradír maszk, amit minden héten legalább egyszer érdemes használnod. Miért fontos a bőrradírozás? Segítségével eltávolítod az elhalt hámsejteket, így a tápanyagokban gazdag hidratálókrémek hatékonyabban tudnak felszívódni.

Ha az eddigieket betartottad, akkor mindent megadtál az arcbőrödnek, amire szüksége lehet. Az esküvő napján is alkalmazd a már megszokott napi rutinodat, majd a tökéletesen ragyogó és életteli bőrért tegyél fel egy Artistry Signature Select™ Hidratáló maszkot! Ne csak az arcodra koncentrálj, helyezz egy keveset a nyakadra és a dekoltázsodra is. Ezután nincs más hátra, mint elkészíteni az ünnepi sminkedet, amiben életed párjának kimondhatod a boldogító igent.

Gondoskodj bőröd puhaságáról az Artistry Signature Select™ termékeivel, amelyek hatása látványos és azonnal észlelhető.