Gyerek, Lifestyle

Legyél tele energiával! 


Az elmúlt időszak sokmindenre rávilágított minket, többek között arra is, amit szerintem már eddig is tudtunk, de most kapott csak igazán komoly hangsúlyt, hogy az egészségünk a legnagyobb kincsünk. A téli szezonban olyan vírusokkal találkoztunk, melyeket még gyógyszerekkel is alig tudtunk kezelni, pont ezért egyre inkább azt gondolom, hogy arra kell a legnagyobb figyelmet fordítanunk, hogy az immunrendszerünk a lehető legstabilabb legyen. A helyes táplálkozás és a megfelelő életforma biztosítja az alapokat a szervezet számára, de sajnos a zöldségek és a gyümölcsök által bejuttatott vitaminok már nem minden esetben elegendőek a szervezetünk számára, ezért is érdemes multivitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel is támogatni a kiegyensúlyozott működését. Nem szoktunk elköteleződni egy-egy termék mellett, mert folyamatosan érkeznek a jobbnál-jobb újdonságok, így fedeztük fel azt a kapszulát is, amiről most egy kicsit bővebben is szeretnék írni Nekek. 

Minden korosztály száméra ajánlott, már 3 éves kortól

Az AlpexaVit ProBio étrend-kiegészítő egyedülálló összetételének köszönhetően az aktív életmód és a stabil immunitás támogatója. Csupán egy kapszula pótolja a napi szükséglethez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, emellett élőflóra tartalma gondoskodik a bélflórákról is, szóval ez egy igazi multifunkciós, 3 az 1-ben termék. Négy különböző, életkorra osztott kategóriában elérhetőek: a 3+, 7+, 18+ és 45+-ös korosztály számára. A gyerekeknek készült termékek amellett, hogy hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, még segítenek az egészséges csontozat és a szellemi működés fenntartásában is. A 18+-os kapszulák a normál bőr, haj és köröm fenntartásában és a fáradtság csökkentésben is szerepet játszanak, illetve a 45+-os készítmények összetevői még a hormonális szabályozáshoz is hozzájárulnak.

Az összetevők hozzájárulnak az immunrendszer és az idegrenszer normál működéséhez

Összetételüknek köszönhetően igen komplex védelmet biztosíthatnak az immunrendszerünknek, engem ezek a tulajdonságaik mind-mind meggyőztek:

  • A szelén, a cink, a folát, a B12- és a B6 vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció, a normál fogazat, az egészséges csontozat fenntartásához
  • A B12-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálásában és a sejtosztódásban
  • A cink és a jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához
  • Inulint is tartalmaz, mely egy növényi rost és prebiotikum, tehát tápanyag a hasznos bélbaktériumok számára és többek között hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez
  • Élőflóra tartalma – különféle Lactobacillusok és Bifidobaktériumok, melyek a normál bélflóráról gondosodnak (stimulálják például a Kalcium és a D-vitamin felszívódását)
  • vegán, cukormentes, laktóz- és tartósítószermentes, GMO mentes készítmény
  • A kapszula szétszedhető, így félig szilárd ételbe keverve vagy folyadékba feloldva is bevehető – ez a kislányomál például nagyon fontos szempont, mert Ő még nem tud kapszulát bevenni

Természetesen az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, ám segíthet abban, hogy támogassa a stabil immunrendszert, ami a mindennapi élethez és a megelőzéshez is nélkülözhetetlen szempont. Menjetek sokat a levegőre, étkezzetek egészségesen és próbáljátok ki, hogy milyen, ha egy kis pluszt támogatást is biztosítotok a szervezeteteknek!

___