Szépségápolás

Legyen a kozmetikumod is BIO!

Ma már egyre többet találkozunk a BIO szóval, de tudjuk, hogy valójában ez mit takar? A Vagheggi kutatói tudják, ezért is fejlesztették ki a BIO+ termékcsaládot, melynek összetevőit a természet inspirálta, tiszta és esszenciális Cosmos Organic formulákból tevődnek össze, emellett Vegan minősítésekkel is rendelkeznek. Jogos a kérdés, hogy akkor ez mit jelent?

A Cosmos Organic határozza meg a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatósági elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználásának, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével. A Vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét; különös figyelmet fordítva nem csak a nem állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.

Ez egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül. A BIO+ nem csak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotva, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a „fenntartható fejlődés” fogalmának teljes elfogadásával.

A termékek csomagolásnál cél volt, hogy figyelembe vegyék a felhasználók esztétikai igényeit, de ugyanakkor a Bio Vagheggi filozófiát is, ezért “Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapírból (lagúnákban elterjedt gyomalga) készültek. A tégely és üvegcsék „ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatást és könnyen újrahasznosíthatók; a tubusok bioműanyagból, növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését, “I’m green” tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Nekem nagyon tetszenek a Beauty Tin BIO+ dobozkák, melyekben többféle termék is lapul, velük 100%-ban kipróbálható a 360 fokos arcápolási élmény. Szerintem tökéletes ajándék bármely családtag számára, már csak azt kell kiválasztani, hogy melyik a legmegfelelőbb, ezekkel a termékekkel kaphatóak:

24 órás hidratáló arckrém – 50 ml-es tégelyben, 2db ARC ESSZENCIA üvegcse – 30 ml és számos meglepetés, mint pl. Arclemosó Tonik és Arcradír minták. Próbáld ki Te is!:)