Gyerek, Szépségápolás

Legyen környezettudatos a ramazuri a Baba-val!

A Baba nemcsak termékeivel segíti a családok mindennapjait, hanem az újrahasznosítás melletti elköteleződésével is. Október végén egy szuper kezdeményezéssel szeretné felhívni a figyelmet a fenntarthatóságra, amihez most Ti is csatlakozhattok!

Baba
Csatlakozzatok Ti is a játékgyűjtési akcióhoz!

A Baba úgy döntött, hogy a jövő érdekében nincs kompromisszum vagy megalkuvás, ezért a kupakok kivételével 100% újrahasznosított műanyag flakonok formájában kerülnek az üzletek polcaira. A samponok után idén a pumpás folyékony szappanok, a 400 és 750 ml-es tusfürdők és habfürdők is felzárkóztak. Ehhez a lépéshez pedig a lehető legjobb példaképet választotta, hisz jó ideje figyeli azokat a szorgos anyákat, akiknél nincs felesleg, mert gondosan új gazdát találnak minden kinőtt ruhácskának és megunt játéknak. Ők azok a meg nem énekelt hősök, akik fejben tartják, válogatják, rendszerezik, továbbadják a millió cipőt, biciklit, sapkát és harisnyát, akik fenntartják a körforgást. Számukra az újrahasznosítás életforma, így vásárlásaik is tudatosak, felelősek.

Baba
Csatlakozzatok ehhez a szuper kezdeményezéshez!

Sajnos rengeteg olyan gyerek és család él köztünk, akiknek óriási segítséget jelentenek azok a játékok, könyvek, amikre máshol már nincs szükség. Itt az idő tehát, hogy az otthon felgyűlt és félretett, féltve őrzött, de valójában csak kerülgetett játékok, könyvek végre útnak induljanak és ismét örömet szerezzenek a rászorulóknak.

Baba
Adományozzatok Ti is!

Vegyetek részt Ti is az Október 26-30. között meghirdetett játékgyűjtésben a ReStore by Westend-ben. Ha szívesen segítenétek és megtanítanátok a következő generációnak is, hogy adni jó, és hogy amiről azt hisszük, már nem kell, valójában hatalmas érték valakinek, akkor itt az idő, hogy beálljatok a körforgásba. Hozzatok el jó állapotú játékokat, mesekönyveket, foglalkoztató füzetet, ifjúsági regényt, amik majd új és boldog gazdágra találhatnak. Cserébe a jó tettért és a körforgás fenntartásáért a Baba minden adományozót egy Vukos színezővel és egy 400 ml-es lanolinos tusfürdővel ajándékoz meg.

Baba
Az üres flakonokkal lehet bátran kreatívkodni is!:)

És ha már a ReStore-ban jártok, a használt ruháitokat se hagyjátok otthon, mert a Westend használtruha-gyűjtő helyiségében bármikor leadhatjátok a feleslegessé vált, de jó állapotú gönceiteket. A Westend célja, hogy teret és tudást biztosítson azok számára, akik szeretnének többet tenni a környezetükért, ezért folyamatosan tematikus gyűjtéseket, jótékonysági akciókat és fenntarthatóságról szóló workshopokat szerveznek, amelyekről ide kattintva tudtok tájékozódni.

Éljen az újrahasznosítás! Éljen a ramazuri!

___