Lifestyle

Legyen mindannyiunk szívügye, szavazz Te is!

Korábban is írtam már Nektek a Richter Anna díjról, mely egy igazán egyedülálló kezdeményezés és azért szeretem, mert valódi értékeket képvisel. Idén negyedik alkalommal hirdette meg pályázatát a Richter Gedeon Nyrt., melyre most is jobbnál jobb pályamunkák érkeztek. Az oktatást, egészségügyet és gyógyszerészetet fejleszteni, jobbítani vágyó lelkes csapatok négy kategóriában méretnek meg egymással. A zsűri olyan újszerű, megvalósítható ötleteket várt idén is a pályázóktól, amelyek kreatív, innovatív módon járulnak hozzá ezen területek színvonalához, fejlődéséhez, illetve az ott dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hoznak mindannyiunk hétköznapjaiba.

Február 14-én újabb tizenkét nagyszerű pályaművet ismerhetett meg a nagyközönség, melyek között nagyon izgalmas projektek kerültek előtérbe, amikről a www.richterannadij.hu oldalon tudtok részletesebben is olvasni. Fontos, hogy ezeknek a pályaműveknek az elbírálásában a közönségnek is igen nagy szerepe van és a tét nem kicsi hiszen most dől el, hogy a kategóriánként egy, összesen négy zsűridíj mellett melyik az ötödik csapat, akik a díjjal járó négymillió forintos összegből megvalósíthatják álmukat.

A pedagógus, orvos, egészségügyi dolgozó, gyógyszerész kategória egy-egy zsűridíjasát a zsűri tagjai választják majd ki, ők döntik el, ki kapja a projekt megvalósítására fordítható négy-négy millió forintot. A közönségdíj sorsa azonban március 13-ig a szavazók kezében van, akik online szavazáson tehetik le a voksaikat a kedvenceik mellett. Ha szeretnéd jobban megismerni a résztvevőket és folyamatosan értesülni a legújabb hírekről akkor érdemes követni a díj Facebook oldalát, ahol érdekes információkat tudhatunk meg, illetve a döntős projektekhez kapcsolódó játékokba is be lehet kapcsolódni.

A kedvenceid kiválasztásában segíthet még a bemutatkozó kisfilmek megtekintése is, melyeket a Richter Anna Díj Youtube csatornáján lehet elérni, érdemes bepillantani a kulisszák mögé: