Gyerek, Lifestyle

Lifebuoy – a kézhigiénia szakértője!

Újra Magyarországon a Lifebuoy, ami segít, hogy bátran érintsünk, töröljünk, mártogassunk, ízesítsünk, játszunk, adjunk vagy egyszerűen csak tegyük, amit szeretnénk. A Covid elleni védekezés során mindannyian megtapasztalhattuk, hogy a teljes izoláció hosszú távon élhetetlen, a régóta fennálló korlátozások miatt pedig valósággal sóvárgunk a szabadságunk visszanyerésére. Habár a megszokott élet visszatérésére még egy kicsit várni kell, a világ egyik vezető kézhigiéniai márkája, a Lifebuoy magyarországi bevezetésével segít, hogy biztonságban érezhessük magunkat.

A kézmosás az egyik legegyszerűbb, de leghasznosabb dolog, amit az egészségünk védelmében tehetünk. A koronavírus érkezésével újra megtanultuk, hogy a helyes kézhigiénia milyen fontos szerepet tölt be a betegségek terjedésének megelőzésében. Az érintés életünk természetes része, ám ezekkel az érintésekkel a nap folyamán számos kórokozó kerül a kezünkre, majd egy pillanat alatt a szemünkbe, orrunkba, szánkba juttatva ezeket könnyen megfertőződhetünk.

Az ettől való félelem azonban nem kell, hogy visszatartson minket attól, hogy éljük az életünket. Ha a maszkhordás és távolságtartás mellett kéznél van a Lifebuoy alkoholtartalmú, higiénikus kézgélje, máris sokat tettünk magunkért. Útközben, ha nincs lehetőségünk szappanos kézmosásra, a higiénikus kézspray és törlőkendő is segít eltávolítani a szennyeződéseket és baktériumokat, miközben ápoló összetevőket is tartalmaznak.

Mi már útrakészen, és Ti?

A Lifebuoy minden élethelyzetre és igényre megoldást nyújt: a portfólióban megtalálhatók különböző kiszerelésű folyékony szappanok, két méretű higiénikus kézgél, egy higiénikus kézspray és egy 10 darabos törlőkendő is. Ezek mindegyike antibakteriális összetevőt tartalmaz és segít eltávolítani a baktériumokat, ismerjétek meg őket:

  • Total és Mild Care folyékony szappan – antibakteriális összetevőt tartalmazó bőr pH semleges formulájuk segít eltávolítani a baktériumokat és védeni a kezeket a kiszáradástól. A Total Kakukkfű- és fenyőolajat tartalmaz, a Mild Care pedig még egy kis tejkrémet is. (799 Ft/250ml)
  • Higiénikus kéztörlő – antibakteriális összetevőt, alkoholt tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat víz használata nélkül, bárhol is légy. Friss és tiszta érzetet hagy maga után, aloe verát és E-vitamint tartalmaz. (799 Ft/10 db)
  • Higiénikus kézgél – antibakteriális összetevőt, alkoholt, valamint E- és B3-vitamint tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat és védeni a kezeket a kiszáradástól. Praktikus, úti kiszerelés: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor a higiénikusan tiszta kezekért. Friss és tiszta érzetet hagy maga után, bőrgyógyászatilag tesztelt. (999 Ft/50ml)
  • Higiénikus kézspray – antibakteriális összetevőt, 70% alkoholt tartalmazó gyorsan száradó formulája segít eltávolítani a baktériumokat. Praktikus, úti kiszerelés: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor a higiénikusan a tiszta kezekért. Friss és tiszta érzetet hagy maga után, kamillaolajat és E-vitamint tartalmaz. (1199 Ft/75ml)