Divat

Love Bridge – a mély érzelmek, szerelem és a boldogság szimbólumai!

Mindig kiváncsian várom a THOMAS SABO új kollekciójának a bemutatását, mert általában gyönyörű kincsekre lelek, ami idén sem maradt el. Teljesen beleszerettem a Love Bridge sorozatba, mely két ember kapcsolatát ünnepli – egy filigrán 925-ös sterling ezüst sáv köti össze a karkötő két végét, ezzel helyet biztosítva az érzelmekkel teli gravízorásnak.

thomas_sabo_sterling_silver_look_book_image_mix.jpg

Ez a finom karkötő kedves szavakkal, szép mottókkal hivatott hirdetni a másik iránt érzett érzelmeinket, legyen szó szerelemről, barátságról vagy családról.

thomas_sabo_sterling_silver_mix.jpg

A stílusok és a színek választékának köszönhetően a karkötők teljesen megfelelnek a Thomas Sabo design világának – így bárki halhatatlanná teheti szívügyeit. A szeretet minden formája megtalálja tökéletes zálogát a Love Bridge karkötők között.

thomas_sabo_sterling_silver_look_book_aw15-1.jpg

A sztár fotós Ellen von Unwerth tökéletesen adja vissza a kollekció lényegét romantikus kampányfotóin, melyeken Georgia May Jagger és Marlon Teixeria top modellek szerepelnek. A sajtótájákoztató a Festetics Palotában volt, ahol impozáns környezetben csodálhattuk meg ezeket a gyönyörűségeket…♥

thomas_sabo_sajto_mix.jpg