Szépségápolás

Lush | Bridgerton – limitált kiadású kollekció

A legnagyobb örömömre szolgál bemutatni Nektke az új Lush | Bridgerton kollekciót, melynek káprázatos termékei tökéletes társaságot biztosítanak a nyári báli szezon legjobban várt eseménye, a Netflix és a Shondaland által gyártott Bridgerton harmadik évada mellé. Az új évad első fele május 16-án, a második fele június 13-án jelenik meg. 

Ez a pompás együttműködés bizonyosan felhívja magára a világ figyelmét, hiszen a rózsaabszolút, a szagos bükköny, a frézia, a méz és a fair trade kakaóvaj elbűvölő illata nem maradhat szó nélkül. A Lush alapvető értékeivel összhangban a gyűjtemény darabjai kizárólag a legkiválóbb, etikusan beszerzett összetevőket tartalmazzák, melyek remekül passzolnak az egyes termékekhez, köztük egy csodás esküvőhöz méltó parfümhöz, egy dekadens tusfürdőhöz és egy fényűző testápolóhoz. 

BRIDGERTON parfüm

Esküvői csokorhoz méltó édes virágillat a romantikus hangulat jegyében. Spricceld a testedre és a ruhádra a bódítóan romantikus és virágos illatért, melyet a gyógynövények frissítő aromája egészít ki. 

BEE testápoló balzsam

Légy méh- és bálkirálynő ezzel a csomagolásmentes beporzóval, mely csak úgy zsong a kakaóvaj, az illipevaj és a mangóvaj bőrpuhító triójától. Ismerős, mézédes illatáról a hangulatjavító brazil narancsolaj és bergamottolaj gondoskodik, a csipkebogyóolaj pedig ragyogó aromával egészíti ki a keveréket. Olvaszd meg a kezedben, majd simítsd fel a bőrödre, különös tekintettel a legszárazabb területekre.

SEE and BE SEEN krémszappan

Frissítsd fel magad a délutáni teára ezzel a pompás krémszappannal, mely a Rose Jam közönségkedvenc illatát árasztja. Szívd be a rózsa, a geránium, a szicíliai citrom és a pakisztáni rózsa olajainak bódító aromáját, majd mosd le a gondokat a ragyogó friss eperlé és a bőrnyugtató friss rózsasziromforrázat segítségével. Ezt követően nincs más dolgod, mint káprázatosan illatozva a rivaldafénybe lépni. Fogj egy tenyérnyit, szívd be az édesen virágos aromát, majd vidd fel nedves bőrre, mielőtt leöblítenéd.

“A Bridgerton egy világhírű sorozat, mely hihetetlenül népszerű. Imádjuk azt a magával ragadó, dekadens világot, mely egyszerűen beszippantja a nézőket. A Lush-termékek is pontosan ugyanilyen hatással vannak a rajongókra. A kollekcióban szereplő újdonságok imádnivaló illata tökéletes arra, hogy még szélesebb közönséggel ismertesse meg a Lush egyedülálló világát.”

A limitált kiadású, hat terméket tartalmazó kollekció május 7-től elérhető a LUSH applikációban, május 9-től pedig a Lush üzleteiben és a weboldalon is megvásárolhatók a készlet erejéig. 

___