Szépségápolás

Luxusparfüméria nyílt a Párisi Udvarban

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a Salon de Parfum, a budapesti Párisi Udvar patinás épületében. A luxusparfüméria Magyarországon egyedülálló illatkülönlegességeket és niche parfümök exkluzív válogatását kínálja mindazoknak, akik egyedi, kiváló minőségű, különleges illatra vágynak.

A niche parfümök olyan különleges illatok, amelyek a parfümkészítés évszázados hagyományai szerint, exkluzív manufaktúrákban és kis parfümházakban, magas minőségű, ritka és olykor formabontó alapanyagokból készülnek, mint például az abszint vagy a puskapor. Más parfümökkel szemben a niche parfümök illata hosszantartó és intenzív. Ezek az illatok nem követik a tömeggyártásban készülő klasszikus parfümök trendjeit, sokkal inkább a művészi önkifejezés, az alkotás szabadsága és az egyediség dominál, így izgalmas, tökéletesen megtervezett illat-kompozíciókat találhatunk a niche parfümök között. Bonyolult gyártási folyamatuk miatt egyetlen parfüm előállítása több évig is eltarthat. Minden üveg különleges és értékes, a benne rejlő illat összetevőinek titkát generációkon át, gondosan őrizik a parfümőrök. A niche parfümök tehát igazi, szinte megismételhetetlen műalkotások. Sokuk mögött egyedi történet bújik meg, illetve sajátos érzéseket, érzelmeket keltenek bennünk – ettől lesznek olyan különlegesek a szó szoros értelmében véve.

A vendégek luxuskörnyezetben próbálhatnak ki olyan világmárkákat, mint a Profumum Roma, Pierre Guillaume vagy a svájci Valmont illat és arcápolási termékei. A Salon de Parfum egyszerre több érzékszervünket is kényezteti: a parfümökhöz méltó exkluzív környezetben, a Párisi Udvar elegáns szalonjában, magas színvonalú kiszolgálással és személyre szabott, szakértő illattanácsadással várja a vásárlókat.

___