Szépségápolás

Magas fényvédelem ragacsos érzés nélkül

Mindegy, hogy éppen szürke felhők hada vette birtokba az eget, vagy ezer ágra süt a nap, fényvédelemre minden esetben szüksége van a bőrünknek. Reggelente a megfelelő mennyiségű fényvédőkrém felvitele után azonban sokszor érezhetjük úgy, hogy bőrünk elnehezült, hamar zsírossá válik. Ezen problémára nyújt megoldást az Eucerin Sun Hydro Protect ultrakönnyű napozó fluidja, amely könnyen a mindennapi rutinunk részévé válhat.

A napsugarakkal együtt járó UV-sugárzás hozzájárulhat a hiperpigmentáció és a melanóma kialakulásához is, sőt bőrünk idő előtti öregedésének is az egyik legfontosabb tényezője. Bőrünk fiatalságának megőrzése érdekében hiába úszunk a legjobb anti-aging termékek és kezelések tengerében, mindezek a fényvédő rendszeres használata nélkül nem lesznek igazán hatékonyak. Az Eucerin Sun termékcsaládjának legújabb, ultrakönnyű fényvédője játszi könnyedséggel épülhet be bőrápolási rutinunkba, ezáltal támogatva az anti-aging termékeink hatását, illetve átfogó védelmet nyújtva a napsugárzás bőrkárosító hatásaival szemben. 

A sejtvédelemtől a DNS-védelemig

Az UV-sugárzás nem csak védtelen bőrünk felületére lehet ártalmas, hanem a hámsejtjeink magjában megtalálható DNS-ben is láthatatlan károkat okozhat. Az Eucerin DNS-védelmi technológiája ezen láthatatlan károkkal veszi fel a harcot, s támogatja a szervezet saját DNS-kijavító mechanizmusát.

A technológia kifejlesztéshez az édesgyökér gyökérkivonatából nyert gyulladásgátló, valamint antioxidáns és antimikrobális tulajdonságairól ismert glicirretinssavat alkalmazták. A vegyület hatékonysága ugyanis egyedülálló a természetes DNS-kijavító folyamatok szabályozásában és támogatásában az UV-fény által károsodott bőrön.

A márka a Sun termékcsaládjában ezen technológiát ötvözte a termékekben megtalálható Licochalcone A-val, amely az UV-sugárzás és a nagy energiájú látható fény hatására létrejött szabadgyökök semlegesítésével segít megvédeni a bőrt a sejtkárosodással szemben.

Az Eucerin legújabb, 50-es faktorszámú Hydro Protect fényvédőjében megtalálható az innovatív Szélesspektrumú fényvédelmi technológia, amelyben az UVA- és UVB-szűrőket egyesítették a Licochalcone A hatóanyaggal. Emellett az ultrakönnyű napozó fluid a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja, hiszen egyik összetevője a glicirretinsav. A magas szintű fényvédelmen túl könnyed formulájának köszönhetően gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet és szinte láthatatlan a bőrünkön. Ezenfelül hialuronsavval hidratálja bőrünket, így használatát követően frissnek és üdének érezhetjük azt. A finoman illatosított napozó fluid minden bőrtípus számára, még az érzékeny bőrűeknek is megfelelő választás lehet.

Remélem, hogy Ti is minden alkalommal odafigyeltek a fényvédő krémek megfelelő használatára!:)

___