Gyerek

Magic Mixies – Varázsüst, a legkisebb varázslóknak

Te, hiszel még a varázslatban? A gyerekek szerencsére igen és ezt most a gyakorlatban is megmutathatjuk Nekik a Magic Mixes varázsüst segítségével. A kicsiknek nincs más dolguk, mint beletenni az üstbe a megfelelő sorrendben a megfelelő bájitalokat, majd összekeverni a főzetet egy varázspálcával és amikor a varázsköd eloszlik…egy cuki, szőrös varázslény, egy igazi mágikus kis kedvenc jelenik meg! A lányaim teljes extázisba kerültek már a kicsomagolásnál és azt hiszem életem egyik legnehezebb fotózása volt, mert teljesen magával ragadta őket a varázslás…:)

A lányok még ki sem bontották az üstöt, de már extázisban voltak

Kíváncsi vagy a varázslás menetére?
Először is fel kell olvasni a varázsigét a varázskönyvből, aztán lépésről lépésre beletenni az üstbe a hozzávalókat – mint például a kristálygyöngyöt és a varázsporokat. (Figyelem, minden összetevőre szükség van a varázslathoz!) Varázslás közben figyelni kell, milyen fénnyel világít az üst, és ennek megfelelően koppintani a varázspálcával. Amikor a bájital elkészül, a mágikus füst felszáll és azonnal életre is kel a Varázs Mixie mágikus jóbarát.

Az interaktív mágikus barát reagál az érintésre és a pálca segítségével is lehet vele játszani. Imád varázsolni, és még egy kívánságot is teljesít, ha világít a homlokán lévő kristály. Ráadásul minél többet simogatják, annál jobban nő az energiaszintje. A mágikus barát és az üst több, mint 50 különféle hanghatásra és reakcióra képes, és soha nem lehet megunni, hiszen újra és újra lehet vele varázsolni.

A lányaim nagyon élvezték minden egyes percét a varázslásnak

A Magic Mixies – Varázslatos kisállat – pink játékszett tartalmazza a Varázsüstöt, a Magic Mixie-t, a varázsige könyvet, a varázspálcát, használati útmutatót, egy bájitalos üveget, hatféle mágikus összetevőt és 1 db USB töltőkábelt. A játéküst egy tölthető akkumulátorral működik, illetve a kis kedvenc 3 db 1,5 V-os LR44 elemmel aktiválható, melyet a csomagolás tartalmaz.

A lányaimat teljesen ámulatba ejtette a varázslat, Nektek, hogy tetszik? Igaz nem magyarul van, de nézzétek meg a promó videóját is:

A játékot a TM Toys forgalmazza és kapható a nagyon játékboltokban, webáruházakban!

___