Divat

Magic Stars – THOMAS SABO és Rita Ora idén is elvarázsol

Idén sem lehet szó nélkül hagyni a szebbnél szebb karácsonyi ékszerkollekciókat. A THOMAS SABO az év legszebb, ünnepi időszakát, megújult Magic Stars kollekciójával ünnepli –  a rendkívüli ékszerek úgy ragyognak mint millió csillag a téli éjszakában. A márka nagykövete Rita Ora, pedig egy lélegzetelállító kampánnyal hangol minket a karácsonyi időszakra.

THOMAS SABO x Rita Ora

A bonyolult és egyedi Sterling Silver ékszerek filigrán vintage hatása valósággal elvarázsolnak majd bennünket – a gyűrűkbe, nyakláncokba és fülbevalókba tervezett ragyogó kövek mellett idén a gyöngyök is nagy hangsúlyt kapnak. A Magic Stars rendkívüli stílusos pillangó motívuma kétségkívül a kollekció egyik kiemelkedő eleme. A szemet gyönyörködtető medál kézzel befejezett Hold és csillag gravírozásával és óvatosan elhelyezett dekoratív elemeivel az idei év egyik “must have” darabja.

Magic Stars kollekció

Fedezd fel a többi csodálatos darabot és további karácsonyi ajándékötleteket a THOMAS SABO üzleteiben és webshopjában, ahol a XMAS15 kóddal most 15% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a kedvenceiteket: www.tsshop.hu

___

@thomassabo #magicbyTS #thomassaboAbout THOMAS SABO