Szépségápolás

Már a boltokban vár a Lush 2024-es húsvéti kollekciója!

Én mindig izgatottan várom a húsvéti időszakot, mert az már azt jelenti, hogy nyakunkon a tavasz. Imádjuk a nyuszivárást és gőzerővel fessük a tojásokat, amivel megajándékozhatjuk a locsolókat. Természetesen ilyenkor is lapul néhány kedves kis meglepetés a kertben, melyek között idén is lesz néhány kényeztető, habró finomság is. Ajánlom figyelmetekbe a LUSH húsvéti kollekcióját, melyben idén is elképesztően cuki ajándékcsomagok és meglepetések elérhetőek.

Rajongok a LUSH ajándékcsomagjaiért, mert szerintem egy ilyen figyelmes ajándékkal, korosztálytól független bárkit meglephetünk. Már a csomagolásukért is odáig vagyok, de nézzétek meg, hogy mik lapulnak a csomagban:

Flower bunny nyuszis hátizsákos csomag

Ebben az elképesztően cuki nyuszis hátizsákban négy limitált kiadású húsvéti különlegességet találsz. Kövesd a Fehér Nyuszit egy mágikusan szivárványos és gyümölcsösen illatos fürdőig a Follow The White Rabbit fürdőbombával, repetázz a Baby Rainbow Carrot többször használható habfürdővel, merülj el egy hegyomlásnyi fahéjas habban a Hot Cross Bunny habfürdővel, vagy fedezd fel a világűrt a színes és citrusos Alien Bunny fürdőbombával. (14.390 Ft)

Let’s Be Eggcellent!

Tarts egy egg-sztrán mókás tavaszi kalandot ennek a gyümölcsös fürdőduónak a társaságában! A sárga kiscsibe nem más, mint Cheep Cheep, az édes-bogyós illatú fürdőbomba, mely a benne lévő pattogós cukorka miatt olyan, mintha még csipogna is. Ne késs el! Kövesd a Fehér Nyuszit egy mágikusan szivárványos és gyümölcsösen illatos fürdőig, míg lágyan pattog a robbanócukor és gyümölcsök illata tölti meg a levegőt. (4990 Ft)

Happy Egg

Bárkit is lepsz meg idén húsvétkor ezzel a Happy Egg ajándékcsomaggal, garantáltan nyusziként ugrándozik majd az örömtől. A többször használható fémdobozban öt édesen gyümölcsös termék található, melyek tutira mosolyra fakasztanak! A Golden Egg tusfürdő és a Conga tusfürdőzselé, valamint a Rock Star Rabbit szappan édes habjai tavaszi frissességet varázsolnak a kádba és a zuhany alá, a Golden Egg fürdőbomba és a Rainbow habfürdő pedig garantálják a színpompás tavaszi mókát.

A húsvéti kollekcióban az ajándékcsomagokon kívül elérhetőek még apróbb termékek is, nekem még nagy kedvenceim a Cheep Cheep, Bunny Moon, Follow the white rabbit fürdőbombák, a Carrot habfürdők, a Bunny fátyolmaszk, a Rock Star rabbit szappan és a Carrot stick ajakápoló.

Kellemes húsvéti készülődést kívánok Nektek is! 🙂

___