Lifestyle

Már a Peugeot 3008-as is elérhető a ShareNow flottájában

Aki követi a blogom az látta, hogy már többször is igénybe vettem a SHARE NOW egyedülálló szolgáltatását, ami szerintem szenzációs. Eddig egy Cabrio Mini-t és egy A-osztályos Mercedes Benz-t volt lehetőségem vezetni a flottájukból, de azt hiszem meg is van a következő kiszemeltem. Most csatlakozott egy új márka sokoldalú városi szabadidőautója, a Peugeot 3008 is, mely a nagy beltere, az 520literes csomagtere és a kényelme miatt is különösen népszerű. Az új modellekkel együtt immár 390 autó közül választhatnak Budapesten a SHARE NOW felhasználói, ami igen széles portfóliót takar.

SHARE NOW
Már a Peugeot 3008-as modellje is elérhető a ShareNow flottájában

Az új márka érkezése mellett, érdemes megemlítenem azt is, hogy a ShareNow elsőként tette elérhetővé a hosszútávú carsharing szolgáltatást, így a többnapos csomagajánlatok mellett, akár egy hónapra is választhatunk autót. Külön kaució fizetésére nincs szükség: a meghatározott számú kilométert tartalmazó csomagokban benne van a benzinköltség, az országos autópályamatrica és a 100 ezer forintban maximalizált casco-önrész. A felhasználónak elég beülnie, vezetnie, majd a SHARE NOW zónában lezárnia az autót. Többnapos bérlés esetén előfoglalással házhoz is rendelheti az autót a szolgáltatás applikációjából, ami szerintem igazán kényelmes!

SHARE NOW
A ShareNow elsőként tette elérhetővé a hosszútávú carsharing szolgáltatást

„Az órás csomagbérlések 70 százaléka hétköznapokra esik, ami azt mutatja, hogy ez a használat egyre jellemzőbb a mindennapi élethelyzetekre is a szabadidős tevékenységek mellett” – mondta Buday Bence, a SHARE NOW ügyvezető igazgatója, valamint elárulta, hogy a néhány órára szóló bérlések számában 6 százalékos bővülést hozott az ősz első hónapja. „A legnépszerűbb a kétórás csomag, amely több tennivaló elintézéséhez is elegendő, annak kockázata nélkül, hogy a számla végösszegét egy esetleges forgalmi dugó dobná meg” – tette hozzá.

Mi eddig csak több napos kiruccanásokra választottuk a kicsi kocsikat, de lehet, hogy legközelebb az egyhetes vakációnkra is élünk ezzel a szuper szolgáltatással. Ti már próbáltátok?

___