Lifestyle

Markáns glamour

Fogadjátok szeretettel az ID Design oldalán megjelent cikkemet. Büszke vagyok rá, hogy a felkérésnek eleget tudtam tenni és egy picit a saját látásmódomon keresztül mutathatom be a 2021-es halszálka trend mintát, mint design elemet. Az általam bemutatott termékek mellett érdemes egy picit böngészgetnetek az ID Design webshopját is és ha beleszerettek valamelyik termékbe, akkor mindenféleképpen használjátok a -10%-os kuponkódomat: ilovemom.

Minden évben izgatottan várjuk az új trendeket, melyekkel üde és friss hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba. Már egy-egy új kiegészítővel vagy kisebb bútorral is teljesen egyedi stílust kölcsönözhetünk a kedvenc tereinknek, anélkül, hogy teljesen átrendeznénk azt. Az idei évben a halszálka minta is kiemelt fókuszba került a design palettán, mely variálhatósága igen sokoldalú.

Gyakran találkozhatunk vele klasszikus komódokon és asztalokon is, de nem is gondolnánk, hogy modern vagy finom kiegésztőkkel kombinálva milyen izgalmas arcát tudja megmutatni.  Elsőként ezt a Class konzolasztalt stylingoltam be romantikus, párizsi hangulatba, ahol a kiegészítőket a kolibris kép köré válogattam. Ebben a formában adta magát 1-2 arany hatású kiegészítő és természetesen a rózsaszínes, mélybordós árnyalatok. Inspirációként elképzeltem ezt a kis asztalt egy romantikus tetőtéri garzonban, ahol az Eiffel tornyot nézegetve éppen szürcsölgetem a reggeli teámat…:)

A klasszikus akácfa komód is hangsúlyos dekorációs eleme lehet a lakásnak, mely nagyon jól mutathat absztrakt környezetben, például egy design falfestés előtt vagy akár egy absztrakt festmény kíséretében. Én ezt a virágos tapétát választottam háttérnek, ami teljes mértékben karaktert ad ennek az elsőre markáns kinézetű bútorelemnek. Gömb lámpával és üveg vázákkal finomítottam a stílusán, amiket designer könyvekkel és egy kínáló tálcával egészítettem ki. Sokan azt hinnék, hogy egy ilyen színes háttér előtt minden elvész, de ezt a Class komódot, mintha ide találták volna ki, legalábbis az én elképzeléseim szerint.

Az étkezőasztalnál is tartottam a virágos kavalkádot, pont azért, hogy meg tudjam mutatni, hogy milyen szépen lehet finom hangúlyt adni ennek a rusztikus mintának. Nagyon jól mutat púder és kék kiegészítőkkel is, de a “flower power” kiegészítőkkel új stílusban kel életre. Az alátétek, csészék, tányérok, vázák is üde színfoltjai az alap tónusoknak, melyekkel szuperül lehet variálni az asztal stílusát. Használjuk bátran a fantáziánkat és álmodjuk meg a saját stílusunkat tükröző hangulatvilágot.

A cikkben szereplő termékeket direktbe, IDE KATTINTVA is megtaláljátok!

___