Divat

MARVEL X Pandora

A Pandora összefogott a Disney Marvel-moziverzummal, hogy 2022 februárjában bemutathassák az ikonikus hősök által ihletett ékszereket. Itt az idő, hogy ékszer formájában is felsorakoztassuk hőseinket és belépjünk az akciódús világukba. Fedezd fel az erősségeiket és készülj fel a hősies kalandokra!

Pandora Marvel
A Pandora hisz a hősökben. És te?

A kollekció charmjai között megtalálható a Bosszúállók csapata, hihetetlenül kidolgozott dizájnnal, ami egyaránt hűen tükrözi a személyiségüket és az általuk képviselt értékeket. Azért, hogy az egyes hősök lényét igazán megragadják, a MARVEL művészeivel szorosan együttműködve a Pandora mesteri kivitelezéssel és a fémek gondos használatával, a textúrákkal és az aprólékosan kidolgozott tűzzománc részletekkel valósághűen újraalkotta a hősök ruháját, az egyes karakterek erősségét pedig a figurákra gravírozott kulcsmondataik jelképezik.

Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói elmondták: „Lenyűgöz minket a Bosszúállók hősiessége, ereje és egyben sebezhetősége. Ezek a hősök arra bátorítanak minket, hogy ahelyett, hogy elrejtenénk a gyengeségeinket, hallassuk a hangunkat és használjuk az erőnket, hogy egy olyan világot alkossunk, amilyet látni szeretnénk. Az általad szeretett dolgok megnevezése és azok vállalása, amik mellett kiállsz – ennek ünneplése az, ami összeköti a Marvel és Pandora univerzumait.”

Fejezd ki a MARVEL-univerzum iránti rajongásodat és mutasd meg a MARVEL x Pandora kollekció segítségével, hogy te mit képviselsz. A Pandora hisz a hősökben. És te?

___