Szépségápolás

“Mától magadért is tegyél!”

Az egyik kedvenc és megunhatatlan témám az alakformálás, aminek a tárháza ma már végtelen lehetőségeket kínál. A rendszeres mozgás és az egészséges étkezés nélkülözhetetlen az életünkben, ám emellett rengeteg olyan testkezeléssel is találkozhatunk, amelyekkel specifikusan és hatékonyan tudjuk még jobb formában tartani vagy még jobb formába hozni magunkat. Nem könnyű eligazodni, hogy melyiket érdemes választani, de én találtam egy olyat, amit szívesen ajánlok Nektek, mert igazán hatékony…

A népszerű és ragyogó eredményeket hozó, változatos Toman Diet fehérje programról még nem írtam Nektek részletesen – ám, ami késik, nem múlik! -, de arról lelkesen tudok beszámolni, hogy kipróbáltam a csúcsminőségű testkezelő gépüket. Ez a modern és sokoldalúan tesztelt technológiát ötvöző Venus Legacy 4D, amely a kezelés alkalmával hatékonyan veszi fel a harcot a cellulit, a zsírpárnák, a megereszkedett bőr és a striák ellen. A konzultáció során megbeszéltük a kezelni kívánt területeket, majd izgatottan vártam, hogy elkezdődjön a kezelés. Először bekenték egy kontaktzselével a combom belső és hátsó felét, valamint a fenekemet, ezután a gépet beállították a paramétereimhez (súly, zsírvastagság, testhőmérséklet) és már kezdtük is. 15-15 perc jutott mindkét lábamra, ami a kezelt felület nagyságától és az egyén zsírpárnáitól függően eltérő lehet. Körülbelül 5 perc után kezdtem érezni melegséget a bőrömön, addig a vákuum hatására egy nagyon kellemes, masszírozó érzésben volt részem. A gép a 4D technológiájának köszönhetően a bőr mély rétegeit melegíti, az állandó, magas hőmérsékletre épülő rendszer energiái célzottan fokozzák a nyirokkeringést, a zsírégetést és a kollagéntermelést. Ennél a kezelésnél sem az a cél, hogy kellemetlen legyen, hiszen a “fájdalomtól” kicsit sem lesz hatékonyabb. Amikor már túl melegnek éreztem a kezelőfejet, szóltam és átállították azt egy újabb tartományba, természetesen úgy, hogy az ne veszítsen a hatékonyságából. A kezelés után számomra is megdöbbentő volt az eredmény, mivel azonnal látható volt a változás a bőrömön.

A fenti kezelést még hatékonyabbá tudjuk tenni, ha kiegészítjük a testkezelő programunkat a Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázs géppel. Ez egy innovatív nyomásterápiás készülék 14 kamrával, amelyek különböző ritmusban fújódnak fel és eresztenek le, ezáltal intenzíven serkentik a szervezet vér- és nyirokkeringését. A gép sokoldalú egészségmegőrző segítséget nyújt: a méregtelenítésen túl csökkenti a cellulitot, a szöveti ödémákat és a visszértágulatot, ily módon a trombózis kialakulásának esélyét, aktiválja a zsírok lebontását, feszesíti a bőrt, valamint erősíti az immunrendszert. Mozgásszervi rehabilitációban is eredményesen alkalmazható.

Ahogy a diéta esetében, a shaping kezelések kapcsán is az egyik legfontosabb szempont a személyre szabottság – a program részét képezi az állapotfelmérés és a professzionális testösszetétel-analízis, valamint a folyamatos kontroll és a szakértői tanácsadás. A kezelések nagyon komplex, látványos és tartós hatású segítséget nyújtanak azoknak is, akik részt vesznek a Toman Diet programban és azt a diétával összehangoltan alkalmazzák, de azok számára is látványos eredményeket hoznak, akik a testkezelések iránt érdeklődnek vagy a túlsúlyon kívüli egyéb egészségügyi problémával fordulnak a Toman Shape szakértőihez.

Ezen az elérhetőségeken tudtok bejelentkezni:

TOMAN diet PEST
1061 Budapest, Andrássy út 1.
+36 20 242 8008
andrassy@tomandiet.com

Nyitvatartás:
H – P: 9:00 – 19:00
Sz: 10:00 – 14:00