Szépségápolás

Maximális fényvédelem a legkisebbek érzékeny bőrére!

Bioderma Photoderm Kid

Ugye nem felejtettétek el, hogy már az első napsugarak megérkezésekor kötelező a fényvédők használata? Mindenki örül a napsütéses időnek, főleg a legkisebbek, akik szinte egész nap a szabadban sütkéreznének. A gyerekek bőre különösen érzékeny, ezért már az első tavaszi napsugarak megérkezésével óvni kell a bőrüket, ami leginkább a szülők felelőssége. A gyermekek bőrének sajátosságai és fejletlensége fokozza sérülékenységüket a napsugarakkal szemben és fontos tudni, hogy az UV sugarak által okozott sejtkárosodás 50%-a 19 éves kor előtt keletkezik.

Ha Te is olyan megoldást keresel, ami az érzékeny bőrüket a leghatékonyabban képes megvédeni a napsugárzástól, akkor Neked ajánlom a Bioderma Photoderm Kid termékcsaládját, melyek maximális fényvédelmet biztosítanak a gyerekeknek.

Bioderma Photoderm Kid
Photoderm KID hab

A lányaim nem a türelmükről híresek, ezért évek óta olyan termékeket választok, melyekkel gyorsan és játékosan tudjuk kivitelezni a fényvédők felvitelét. Egyik nagy kedvencünk a Photoderm KID Mousse hab állagú napozója, mellyel még a lányok is önállóan tudnak “dolgozni”. Az egyedülálló UVA/UVB szűrő kombinációja, valamint a C Peptid összetevővel megerősített Cellular Bioprotection™ szabadalom révén optimális védelmet biztosít a napsugárzás káros hatásai ellen. Hipoallergén, fotostabil, vízálló, kitűnően tolerált, oktokrilénmentes. Használata már 1 éves kortól ajánlott, könnyen felszívódik és nem hagy zsíros filmréteget maga után.

Bioderma Photoderm Kid
Photoderm KID spray

A Bioderma Photoderm KID Spray is hasonló technológiákkal működik, mint a fenti Mousse, csak emellett még olyan megerősített mechanizmusai is vannak, melyek helyreállítják és megújítják a bőrt, illetve spray formában vihetőek fel a bőrre. Ezt a terméket 3 éves kortól ajánlják, víz- és izzadásálló, rendkívül fotostabil, hosszantartóan hidratáló és bőrnyugtató hatású készítmény.

Bioderma Photoderm Kid
Photoderm KID tej

A folyékonyabb fényvédők kedvelőinek ajánlom a Photoderm KID Tejet, mely állagával és világoskék szinével segíti az egyenletes alkalmazását. A felületi UVA / UVB fényvédő hatása mellett valódi belső biológiai védelmet is nyújt és két exkluzív szabadalomnak köszönhetően két fő tulajdonsággal bír:

  • Megőrzi, illetve stimulálja a bőr védelmi rendszerét (immunitását) napozás közben.
  • Biológiailag védi a bőr genomjának, sejtjeinek és szöveteinek integritását.

Ez a szabadalom speciálisan C-peptiddel, három természetes aminosav (metionin, arginin, glicin) származékával kombinált, amely segíti a védelmet a gyermekek különösen érzékeny és vékony bőrének ártalmas, UVB sugárzás okozta DNS károsodása ellen. Parabénmentes, illatanyagmentes, oktokrilénmentes, víz- és izzadásálló, rendkívül fotostabil, hosszantartóan hidratáló és bőrnyugtató hatású készítmény, amit már 1 éves kortól ajánlanak.

Lénus, ha tehetné egész nap krémezné magát…:)

Mi már megkezdtük a sütkérezést a kedvenc fényvédőnkkel vigyázzatok Ti is a bőrötökre és élvezzétek önfeledten a napsütést! 🙂

___