Divat

#MBBDiaries

Végre megérkezett a napsütés, így előkerülhetnek a napszemüvegek. Millie Bobby Brown kapszulakollekciója igen egyedire sikeredett, idén azokat a városokat szimbolizálja, amelyek nagy hatással voltak a színésznő életére, a Vogue pedig bekeretezte az úti célokat.

A kapszulakollekció nyolc modern eklektikus modellt mutat be, amelyek Millie kedvenc városainak lényegét ragadják meg. A szemüvegek a klasszikus színek mellett a szezon legstílusosabb árnyalataiban elérhetőek, legyen szó Marbella laza hangulatáról (sárga), London pörgős egyediségéről (kék), LA nagyvilági optimizmusáról (lila) vagy a pezsgő New York-i divatról (pink). A kollekciót a karakteres formák és a mókás színvilág jellemzi. A modellek között találhatóak vidám, átlátszó pasztellszínűek, merész fekete és vintage teknősminta- árnyalatúak, egyedi szárvégek, acetát- és fémkeretek is. Bármerre is indulsz, bármilyen a hangulatod, mindig találsz egy megfelelő #MBBDiaries modellt.

Ismét nagyon élveztem a közös munkát a Vogue kreatív csapatával” – emelte ki Brown. „Szerencsés vagyok, hogy életem során ellátogathattam számos gyönyörű városba. Szeretek utazni, folyamatosan inspirálnak az új kultúrák és trendek. És habár az elmúlt évben nem utazhattunk, remélem, hogy a kollekció mosolyt csal az emberek arcára, és elrepíti őket ezekre a fantasztikus helyszínekre.”

Marbella (VO5392S)

A Marbella-hangulat inspirálta merész és nőies keret a kiemelkedő személyiségeknek készült. Elérhető pasztellszínben, többek között Millie kedvenc átlátszó lila árnyalatában, feketében és sötét teknősmintával. A modellnek az egyedi Marbella szárvég és MBB X Vogue szárak kölcsönöznek exkluzív megjelenést.

Marbella (VO5396)

Az elegáns, laza és egyben vidám színek ellensúlyozzák az ellenállhatatlanul karakteres formát, az MBB X Vogue szár pedig egyedivé teszi a keretet. Színesítsd öltözéked átlátszó lilával, kékkel, fuksziával vagy zölddel, vagy légy merész az újragondolt klasszikusokkal.

Florence (VO5394S)

Eredeti forma, futurisztikus csavar és művészi, ívelt keret jellemzi ezt a 60-as éveket idéző modellt. A divatos retró stílus kedvelőinek a modell elérhető átlátszó barackszín, rózsaszín, kék és lila színekben, valamint ragyogó teknősmintával vagy kifinomult feketében. A szárakon megjelenik az MBB X Vogue kollekció védjegye és egy egyedi New York ihlette szárvég.

New York (VO5397)

Az elegáns modell a keretbe zárt New York – a dinamikus város, ami sosem alszik. A modern retró stílus, az éles vonalvezetés, az ívelt keret és a ragyogó színválaszték minden tekintetet magára vonz, többek közt vintage teknősmintával vagy átlátszó pasztellszínekkel. A szárakon itt is megjelenik az MBB X Vogue kollekció védjegye és az egyedi New York ihlette szárvég.

L.A. (VO4212S)

Az újragondolt hollywoodi jetsetter stílust ez a finom, könnyen kombinálható pilótamodell testesíti meg lekerekített formájával és a klasszikus fémrészleteivel. Két méretben elérhető: túlméretezett és klasszikus változatban. A különleges MBB X Vogue logó és a Los Angeles szárvég elegáns összhatást kelt, míg a két polarizált lencse biztosítja az éleslátást.

L.A. (VO4213)

A pilótaforma mindig dinamikus és divatos hatást kelt. Az L.A. jetsetter ihlette stílus a finom, letisztult vonalvezetést helyezi előtérbe, ami minden hangulathoz tökéletes. Elérhető arany-, ezüst- vagy fekete színben egyedi Los Angeles szárvéggel és a MBB X Vogue logóval.

London (VO5393S)

Millie kedvenc városának egyedisége keretbe zárva. A finom, ütésálló, kerek acetátkeret boho chic stílussal és könnyed lazasággal ruházza fel Londont. Elérhető átlátszó pasztellszínekben, feketében vagy sötét teknősmintával. A modellek a színválasztéknak köszönhetően minden szezonban viselhetőek, az egyedi MBB X Vogue logó és a monogramozott szárvég pedig különlegesen vonzóvá teszik őket.

London (VO5395)

Könnyed és laza – ez a hangsúlyos keret egy szempillantás alatt alakítja át a retró stílust modernné. A vékonyított acetátnak és az új, egyedi London monogrammal ellátott szárvégnek köszönhetően ez az MBB X Vogue stílus kiemelkedő darab az optikai keretek között. Tedd különlegessé megjelenésed a nőies, átlátszó pink-, lila vagy barackszínű keretekkel.

A fenti modellek a www.vogue-eyewear.com oldalon elérhetőek, érdemes szemezgetnetek!

___