Szépségápolás

Meditterán flirt

Nagyon régen nem írtam Nektek az ARTDECO márkáról, de most végre megint a kezembe kerültek a tavaszi újdonságaik és a korábbi rajongásom a márka iránt ismét csak előtérbe került. Dizájnos külső, mesés színek, különleges textúrák jellemzik az újdonságokat, amiket most szeretnék Nektek is bemutatni.

Nagy kedvencem a Mágneses paletta, melyet egy különleges utántöltő rendszerrel élmodtak meg a tervezők, így mi választhatjuk ki az éppen aktuális kedvenc szemhéjpúdert, szemöldökport, illetve pirosítót, amiket ebben a kecses kis palettában vihetünk magunkkal nap, mint nap.

Forradalmi innovációként mutatták be a No Color setting púdert, mely egy színtelen fénnyvisszaverő luxus púder, ami a smink végén fixálja és mattítja az arcbőrünket. Teljesen transzparens, így csak Te tudod, hogy mitől olyan finom és ellenállhatatlan az arcbőröd.

Aki követi a blogom, az tudja, hogy rajongok a rúzsokért, így nálam nem létezik sminkmárka újdonságainak a bemutatása egy dögös rúzs nélkül. A Perfect Color ajakrúzsok telt színeket és intenzív fedést  biztosítanak az ajkaidnak, méghozzá úgy, hogy a textúrájukba hialuronsavat csempésztek. Izgalmasan hangzik ugye?

És végül szeretném ha megismerkednétek az Art Couture körömlakkokkal, melyek elképesztően gyönyörű színekben varázsolhatják stílusossá a mindennapi megjelenéseteket.

Engem teljes mértékben elvarázsoltak a fenti termékek, remélem hogy hozzám hasonlóan Ti is ellenállhatatlan vágyat éreztek, hogy kipróbáljátok őket a Douglas Parfümériákban!:)