Gyerek, Lifestyle

Mega Bubik

Fru Blu

A jóidő és a napsütés tökéletes pillanatokat tartogat az önfeledt kikapcsolódásokhoz, legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy egy külföldi nyaralásról. A lányokkal rengeteget járunk strandra, imádják a vizet, bármilyen formában is kapcsolódjunk hozzá. Rengeteg szabadidős tevékenységet szeretnek és megszámlálhatatlan játékot viszünk magunkkal bármerre is megyünk. Minden évben óriás buborékfújó versenyeket szoktunk rendezni és szeretem őket meglepni egy-egy újdonsággal. Szerencsére minden évben találok valami izgalmas meglepetést, így a nagy keresgélésben most is szupermenő újdonságokra találtam, ezek pedig a Fru Blu buborékfújók.

Fru Blu
Mega Bluster bubilövő tartállyal
Fru Blu

Lilit egy Mega blaster bubilövővel leptem meg, amibe egyből beleszerett, igazából azóta mindenhová visszük magunkkal. A csomagban található folyadék segítségével pillanatok alatt fetöltöttük a pisztoly tartályát, így azonnal fénysebességgel száguldhattak a buborékok, másodpercek alatt elárasztottunk mindent a színes, csillogó gömbökkel. Nem nagyon tudtam képekben szemléltetni, de a pisztoly segítségével nemcsak a buborékok tömkelege száll, hanem izgalmas fényjáték teszi még izgalmasabbá a szórakozást, amivel akár az esti fényeknél is lehet játszani, és ez szerintem nagyon menő. Ne felejtsetek el elemet is venni a játék mellé, mert azt nem tartalmazza a csomag, illetve szerintem egy 3 vagy egy 5L-es utántöltőre is érdemes már első körben lecsapni.

Fru Blu
FruBlu buborékágyú

A FruBlu bubiágyúval már két méretben is lehet buborékokat fújni. Ennek a terméknek a csomagolása is tartalmaz egy 0,5 l-es folyadékot, melyek speciális összetételüknek köszönhetően nehezen pukkanak ki, így egy jó lövéssel véget nem érő szórakozást kínál a gyerekeknek és természetesen a szülőknek is, akik szeretnek becsatlakozni a játékba.

Fru Blu
Pillangó bubifújó hurok szett

Az óriás buborékok rajongóinak ajánlom a figyelmébe a Pillangó bubifújó hurok szettet, melyekkel óriási bubi csodákat lehet fújni. A csomagban lévő 0,5 l-es folyadék színesen ragyogó és nagyon tartós, így nehezen kipukkanó buborékokat eredményez, hogy még élvezetesebb lehessen a játék! A lányok szülinapjára ezzel készülök, mert nagyon szeretnek akár belebújni is ezekbe a csillogó csodákba.

Fru Blu

Lénának a Double Buble Blaster-t választottam, mely segítségével buborékokat is fújhatunk a buborékokba. A csomagban található egy kis tartó, amibe bele kell önteni a folyadékot – ez külön öröm, mert lehet pacsálni – majd belemártani a pisztolyt és a ventilátor bekapcsolása után már jöhetnek is a különböző méretű buborék csodák. Szinte egész nap gyártottuk a szebbnél szebb lufikat és valóban kivitelezhető, hogy a kicsiket egy óriás buborékba fújjuk. Még én is órákat játszottam velük, visszatértek a gyerekkori emlékeim, amikor még szívószállal és szappanos vízzel kísérletezgettük ugyanezt.

Fru Blu
Egész nap gyártottuk a szebbnél szebb buborékokat!

Ismerjétek meg a teljes Fru Blu kínálatot a TMToys oldalán és válasszátok ki Ti is a kedvenceiteket! 🙂

___