Szépségápolás

Megérkezett a Bioderma új generációs kézfertőtlenítője

A napjainkat meghatározó járványhelyzet mindenkit rávilágított arra, hogy a vírusokal és baktériumokkal szembeni hatékony védelem első lépése az alapos kézmosás és a kézfertőtlenítés. Sajnos a szappanok és az alkoholos kézfertőtlenítők sok esetben kiszárítják a bőrt, ezzel akár irritációt is előidézve, de valakinél ekcéma és súlyos kirepedezés is gyakori.

Bioderma

A NAOS a Bioderma gyártója megalkotta azt az innovációt, amely a kézfertőtlenítés biztonsága mellett a bőrünk azonnali ápolását is biztosítja. A Bioderma Biphase kétfázisú kézfertőtlenítő és kézápoló forradalmi megközelítése emellett arra is épül, hogy minél többször használjuk a terméket, annál hatékonyabban fejti ki az ápoló funkcióját. Ennek személy szerint nagyon örülök, mert mi óránként fertőtlenítjük a kezünket a gyerekekkel és bizony sok olyan termékkel próbálkoztunk már, melyek valóban nagyon kiszárítják a bőrünket. Ez a lányaim esetében azért sem szerencsés, mert nekik nagyon érzékeny a bőrük.

Bioderma

Az innovatív kettős hatású formula így fejti ki a hatását:

A termék kék fázisa mindössze 30 másodperc alatt elpusztítja a vírusok, baktériumok, gombák 99,9%-át, ugyanolyan hatékonysággal, mint egy klasszikus, hidroalkoholos fertőtlenítő gél. A sárga fázis viszont kompenzálja az alkohol szárító hatását, és a bőr számára esszenciális lipideket biztosít a hidrolipid film és az intercelluláris cemnet helyreállítása érdekében. Ez annyit jelent, hogy a bőr azonnal tápláltabbá válik és több nedvességet megköt, megőrizve barrier funkcióját.

Praktikus, 100ml-es kiszerelése kényelmesen elfér egy övtáskában is, illetve már az autóba is beszereztem egyet, hogy mindig kéznél legyen. Próbáljátok ki Ti is és egyből érezni fogjátok az egyedülálló hatását. 🙂

___