Szépségápolás

Megérkezett a My Clarins az arcápolási termékek egy új generációja!

Egy fantasztikus sajtótájékoztatón ismerkedtem meg a My Clarins új kollekciójával, mely egy 9 nappali/éjszakai termékből álló család minden bőrtípusra, ami hidratálja, helyreállítja és fokozza az arcbőr természetes szépségét. És hogy mit rejt magában? Csupa energizáló és méregtelenítő szupererővel rendelkező gyümölcsöket, virágokat és növényi kivonatokat.

A My Clarins az arcápolási termékek egy új generációja, ami a természet legjavával segíti az egészségesnek tűnő bőr elérését.
Ezek a készítmények bejuttatják a bőrbe mindazt, ami „jó”, és eltávolítják mindazt, ami „rossz”. Nézzétek meg, hogy milyen receptben rejlik a termék hatékonyságának a titka:

Semmi energiát nem érzel magadban? Egy csendes este és néhány epizód a kedvenc sorozatodból máris újra feltölt! Rossz kedved van? Túl sok a stressz? Nincs is jobb, mint egy spinning óra, amitől rögtön újra felpörögsz. Ha tudod, melyik élethelyzetben mi a módja számodra, hogy a lehető legjobban kezeld a napi kihívásokat, akkor vajon nem tudja ugyanezt ezt a bőröd is?

A “szép bőr” növények kivonatának koktélja, ami felveszi a harcot a bőrtökéletlenségek minden típusával, valamint javítja a bőr hidratáltságát és ragyogását. Egy növényi alapú szennyeződés elleni komplex, ami segít megóvni a bőrt a kültéri és beltéri szennyezettség káros hatásaitól. 88%-ban természetes eredetű összetevőkből készült. Egyszerű receptek a bőr szépségéért, amik bejuttatják mindazt, ami jó, és eltávolítják mindazt, ami rossz.Vegánbarát formulák.

My Clarins, növényi és gyümölcskivonatok összhangban az egészségtől ragyogó arcbőrért! Nincs mit bizonygatni, próbáljátok ki!:)