Divat

Megérkezett az RESERVED Blue Velvet és Party Evening ünnepi kollekciója!

A Reserved egy ütős kapszula kollekcióval indítja a karácsonyi és Új évi partik sorozatát, mely felidézi a 80-as évek csillogását és ragyogását: csillámok, flitterek és hangsúlyos sziluettek jellemzik a márka újdonságait. A kollekcióban a textúrák és anyagok kombinálása kap főszerepet, színeiben pedig a kék, a lila és a fehér különböző árnyalatai mérvadóak. Egy azonban biztos: ha ezeket a darabokat viseljük ebben a szezonban, kitűnünk a tömegből!

A Party Evening női kollekciój tisztelgés a néhány évtizeddel korábbi divat előtt, a mai trendek szerinti elemekkel és szabás stílusokkal ötvözve. A puffos és húzott váll részleteket ellensúlyozzák a derékvonalban elhelyezett varrások, hosszú ujjak, magasított gallérok és részletgazdag megoldások (csatok és láncok) biztosítják a kollekció eleganciáját. A szövet mini és midi szoknyák mellett a jacquard “PJ” szett, az organzából készült áttetsző kabát vagy a szezon kulcsdarabja: a műbőr mini szoknya is fellelhető a kollekcióban. Érdemes még kiemelni a blúzokat, a hatalmas puffos váll részlettel vagy a redőzött álló gallérokat, melyek biztosan feldobnak minden party outfit-et. A kiegészítők fő motívuma a csillogás. Vintage stílusú táskák, melyeket apró, fényes elemekből össze, fülbevalók és brossok melyek tükrözik az antik stílust és végezetül a cipők: klasszikus modellek, barokkos elemekkel a sarkukon.

A kollekció sokkal távolabb repít minket, mint az elegáns fekete vonal. Tengerkék, türkiz és a lila különböző árnyalatai izgalmas kontrasztban állnak a stílusos, bársonyos mélykékkel vagy kötött fehérrel – egy játékos paletta, mely rengeteg téli estén a társunk lehet. Nagyon fontosak az arányok: ha nadrág, akkor hosszú és bőszabású, ha ujjak, akkor túlméretezett. A fehér kötött pulóvert hosszú flitteres rojtokkal dobták fel a tervezők, a klasszikus kosztüm, pedig egy röviedebb és szögletesebb formát kapott erre a szezonra. A kollekcióban nincsenek szabályos összeállítások, helyette absztrakt kombinációkat fedezhetünk fel a fekete és a lila színek keverésével, színes flitterek, pántos ruhák és kimono zakók kaptak helyet a kollekcióban. Hangsúlyos szabásminták, nőies részletek: anyaggal fedett gombok, magasított gallérok és játékos rojtozás. Kiemelkedő darabjai a kollekciónak a bársony kosztüm, melyen ezüst szál fut végig és a szintén bársonyból készült mélykék overall nyitott hátrésszel. Az 1980-as évek asszimmetrikus szabása is fellelhető a crop topokban, melyek tökéletesek a zakók alá vagy egy magasított derekú nadrághoz.

Hogy tetszenek?