Gasztro

Megérkezett CHIARA FERRAGNI újabb limitált Nespresso kollekciója

A Nespresso az új évet Chiara Ferragni olasz divatikonnal indítja, aki egy négyrészes rövidfilmsorozatban mutatja be az olaszok kávé iránti rajongását. Chiara egy limitált kiadású, Olaszország fenséges ízeit és a különböző régiók kávétradícióit tükröző kollekció megalkotásában is együttműködött a Nespresso-val: így született meg az Ispirazione Italiana termékcsalád új tagja, a Milano Intenso. A kollaboráció az új kávé mellett limitált kiadású kávézási kiegészítőkkel és egy kávégéppel tiszteleg Chiara szellemi szülővárosa, Milánó urbánus, modern, sodró lendülete előtt.

Nespresso

Chiara Ferragni így mesélt a közös munkáról: „A kávé és Olaszország iránti rajongásom nem ismer határokat, így azonnal kaptam az alkalmon, hogy újra együttműködhessek a számomra oly kedves Nespresso-val egy limited edition kollekció kidolgozásában. Az új termékek megalkotásához Milánó gazdag kreativitása és kultúrája adott ihletet. Rendkívül izgalmas volt részt venni a folyamatban, melynek végén életre hívtuk ezt az igazán finom kávét, amely a gyönyörű kiegészítőkkel és a kávégéppel együtt merőben új élményt kínál a világ kávérajongóinak.”

Nespresso

A limitált kiadású kollekcióban helyet kapott a Nespresso aranyszínben pompázó Touch Travel Mug termobögréje, valamint egy matt fekete és arany árnyalatú, kétdarabos espresso csészeszett is, amelyekből a vásárlók igazán stílusosan fogyaszthatják kávéjukat. Emellett egy limitált darabszámú Nespresso CitiZ kávégép is kapható: káprázatos művészi mintázata a milánói Villa Necchi Campiglio hangulatát idézi. A készülék ideális az Ispirazione Italiana termékcsalád, így a Milano Intenso elkészítéséhez is.

Az együttműködés eredményeként 2023-ban a Nespresso Ispirazione Italiana termékcsalád kínálata a limitált kiadású Milano Intenso kávéval bővül, amely ízével és illatával Milánó pörgős, nagyvárosi miliőjét hivatott megidézni. Ez a kávé egyensúlyt teremt a kellemes, gyümölcsös ízjegyek és a fűszeres aromák között, képzeletben elrepítve minket a művészi hagyományok, a fényűző életstílus és a lenyűgöző ízek világába. A Milano Intenso úgy testesíti meg Olaszország eleganciáját, történelmét és kávés szakértelmét, hogy azt minden Nespresso-rajongó élvezhesse – éljen bárhol is a világon.

A Chiara Ferragni együttműködésével megalkotott, limitált kiadású Ispirazione Italiana kollekció már Magyarországon is elérhető online és a boutique-okban is.

Nézzétek meg az egyik kisfilmet:

___