Divat

Megérkeztek a FOOTSHOP őszi újdonságai!

Sneaker tornacipőkből sohasem elég! Újabb exkluzív vonallal bővül a budapesti Footshop kínálata: Magyarországon kizárólag itt lehet kapni az Y-3 legmenőbb őszi sneakereit, a FYW S-97-et, valamint a Hokorit.

A Hokori női sneaker a ‘80-as évek ikonikus kosaras cipőit idézi meg formájával. A látványos sziluettet légáteresztő szövet és prémium bőr részletek teszik különlegessé. Az Y-3 FYW S-97 sneaker tervezésekor Yohji Yamamoto az adidas meghatározó formavilágát gondolta újra. A felsőrészt hímzés díszíti Yohji Yamamoto aláírásával, és természetesen a legmodernebb technológiák, mint a BOOST és a Primeknit is fontos szerepet kapnak.

Az adidas Originals és az AriZona Iced Tea első kollaborációját óriási érdeklődés fogadta New Yorkban: több, mint hétszázan várták az üzlet nyitását, hogy megszerezzék a különleges akció keretében minössze 99 centért kínált sneakerek egyikét. Most pedig itt a második széria, ami szeptembertől elérhető a budapesti Footshopban és a prémium sneaker üzlet webshopjában is.

Az adidas Originals és az ikonikus AriZona Iced Tea a nyár elején dobta piacra együttműködésének első négy sneakerét, amit pillanatok alatt elkapkodtak az üzlet nyitása előtt, hajnaltól sorba álló fanatikusok. A sikeres kollab folytatásaként az adidas Originals most tízféle lábbelit kínál, melyek dizájnját a népszerű iced tea gyártó csomagolásai ihlették. A prémium alapanyagok felhasználásával készült Continental Vulc és adilette sziluetteket a tea négy legnépszerűbb ízesítésének színvilága és mintái inspirálták: a gyömbéres-mézes zöld tea, a citrom, a Mucho Mango és a görögdinnye.

Megérkezett az adidas legújabb ZX sorozata is, mellyel az ikonikus sneaker 30. évfordulóját ünnepli a márka. A futók és sneaker rajongók körében is egyformán népszerű cipők négyféle verzióban érhetők el az üzletben és a webshopban.

Az adidas idén elővette ikonikus ZX sorozatát, és házon belüli tervezők, valamint Consortium partnerek segítségével újragondolt verzióban dobta piacra a sneakereket. Az éppen 30. évfordulóját ünneplő, azóta számos cipőben felhasznált Torsion System is megjelenik a négyfajta sneakerben, hiszen anno a ZX sorozatban debütált a technológia.  Az évforduló alkalmából most megjelent modelleket a ZX sorozat legnépszerűbb tagjai ihlették: a ZX 5000, a ZX 6000, a ZX 7000 és a ZX 9000. Az eredeti cipők különböző stílusú futóknak készületek, az új változatok pedig megőrizték a korábbi karakterjegyeket, anyagokat és színállásokat, melyek régen is megragadták a futók és sneaker rajongók figyelmét. A könnyen felismerhető forma és a mögötte rejlő technológia, valamint a figyelemfelkeltő színek mellett az új cipőkön megjelenik a “30 years of Torsion” branding is.

Melyiket választod?