Divat, Gyerek

Megérkeztek a L.O.L O.M.G divatdiktátor babák!

Már írtam Nektek a L.O.L babás termékekről és arról is, hogy a lányaim mennyire odáig vannak ezek a cuki babákért. Azt hittem, hogy a nagylányomnál ez is egy gyorsan tovaszálló korszak lesz, de úgy néz ki, hogy ezek a stílusos babák még mindig töretlenül hódítanak a repertoárunkban. Bármilyen ünnepről is legyen szó, egy trendi meglepetés gömbnek (ilyen a csomagolása) helye van az ajándékok között és a korábbi “barátnőket” párosítva még izgalmasabb a játék. Külföldi oldalakon már megtaláltuk, hogy újabb kollekciók érkeznek majd és nagy izgalommal vártuk, hogy végre itthon is kaphatóak legyenek. Egy szülinapi zsúrba mentem ajándékot keresni a Játéksziget üzletébe, amikor megláttam, hogy végre nálunk is elérhetőek az új divatdiktátor L.O.L O.M.G. babák, úgyhogy az első félévi sulis teljesítménye pont jó alkalom volt arra , hogy meglepjem vele Lilit!:)


Az új OMG babák azt hirdetik, hogy emelkedjünk ki a tömegből, írjuk a saját magunk sorsát, hiszen ők is azért jöttek, hogy elkápráztassák a világot! Engem már a termék csomagolásának a látványa is inspirált, szerintem pont ugyanolyan izgalommal vártam, hogy kinyissuk a dobozt, mint Lili. A dobozban a divatkirálynő mellett kis ruhatartó zsákocskákban találhatók a babák nélkülözhetetlen divatkellékeit, emellett a csajos cipőket is külön dobozban tárolják, csakúgy, mint az ékszereiket, de a meglepetéseknek itt még nincs vége, mert minden doboz 20 féle apróságot rejt:

  • egy divatbabát,
  • ruhákat,
  • cipőt,
  • cipődobozt,
  • kiegészítőket,
  • pénztárcát,
  • hajkefét,
  • ruhatartó zsákokat,
  • babaállványt
  • Fashion magazint, amely tartalmazza a baba horoszkópját és jellemzőit

Az új babákat is a korábbiak inspirálták, csak tetőtől talpig részletgazdag és trendi kiegészítőket kaptak. A babák haja finom selyemből készült, így sokáig tartós marad a formázás és a hajmosás után is, a keze pont úgy mozog, mintha igazi lenne, a körme és a kézfeje is nagyon élethű, emellett érdemes szemügyre venni minden apró kidolgozást rajtuk, hiszen valós anyagok is helyet kaptak a stylingban, így tényleg úgy néznek ki, mintha divatmagazinból léptek volna ki. Fontos, hogy a csomagolást óvatosan nyissuk fel, mert az lesz majd a “mini divatdiktátorok” személyes öltöző sarka, ahol imádnak pózolni. Elképesztően menő!:)

Lili alig bír betelni az új L.O.L O.M.G babájával, melyek most kizárólag a Játéksziget üzleteiben és webshopjában megvásárolhatóak. Fedezzétek fel Ti is a trendek izgalmas világát és gyűjtsétek össze mind a 4 féle divatdiktátort! NÉZD MEG ŐKET MOST!

https://www.instagram.com/p/B7z4K0WhYea/?utm_source=ig_web_copy_link