Szépségápolás

Megérkeztek a legújabb vegán, szilikon- és parabénmentes kézkrémek!

A következő időszak az extra bőrápolásról fog szólni, ami nem csak az arcunkra vonatkozik, hanem a különböző testrészeinkre is. A kezünk minden nap intenzív igénybevételnek van kitéve, ezért különleges ápolásra van szüksége. A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen – tusfürdői és testápolói után – idén októberben kézkrémjeit is bemutatja Magyaroroszágon. A kézkrémek is a Lagom életérzés képviselői, amelyek ápoló formuláiknak köszönhetően könnyen a mindennapok kedvenceivé válhatnak. Közös jellemzőjük, hogy egyedi összetételű Cold Creamet tartalmaznak, amely energizáló védőpajzsként működik és gyorsan beszívódik, ezáltal csodálatosan sima bőrt eredményez. A kézkrémek ezen kívül kizárólag vegán összetevőkből készülnek, parabén- és szilikonmentesek.

Az új termék háromféle változatban elérhetőek:

A száraz bőrre kifejlesztett Balans (jelentése: Kiegyensúlyozottság) krém hidratálja és védi a kezeket. A termék fő összetevője a búzavirág, ami összezárja a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, és ragyogóvá teszi a bőrt, továbbá puhító, gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Az érzékeny bőr ápolója a Kärlek (jelentése: Szeretet), amely megnyugtatja, hidratálja, puhítja a bőrt. A krém fő alkotóeleme az ősi vadszeder, amely egy antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.

Az extra száraz kezekre ajánlott Lycka (jelentése: Boldogság) táplálja és feltölti a bőrt. A névválasztás nem véletlen, hiszen a krémben lévő legfőbb hatóanyag, a margaréta, közismert jótékony hatásairól, mint például a ragyogó bőrtónus kiemeléséről vagy a hámlasztásról.

A termékek 75 ml-es kiszerelésben kaphatók, ajánlott fogyasztói áruk 1299 Ft.

A svéd bőrápolási márka minden megvásárolt termék után 10 Ft-ot adományoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára, hiszen Ők is azt vallják, hogy a megbízható gondoskodás az élet minden területén elengedhetetlen kötelesség.

Csatlakozzatok Ti is ehhez a szuper kezdeményezéshez!:)