Gyerek, Lifestyle

Megérkeztek a Nivea legújabb fényvédő termékei!

Minden évben izgatottan várom a napozós újdonságokat, hiszen a bőrünk védelme már az első napsugarak megérkezésekor nagyon fontos. A bőrünk a legnagyobb szervünk és mindig az egészségünk védelme érdekében dolgozik. Megvédi a belső szerveinket a külvilág hatásaitól és minél jobban gondoskodunk róla, annál jobban tud védekezni. Mi nagyon körültekintően szoktuk válogatni a különböző fényvédőket, melyek között a Nivea termékei is szerepelnek.

Nézzétek meg, hogy idén milyen újdonságokkal találkozhatunk a márka portfóliójában:

A gyerekek bőre igényli a legnagyobb törődést, ezért a számukra kifeljlesztett újdonságokkal kezdem a termékek bemutatását. Már szemezgettem a polcokon a színezett, golyós naptejekkel, melyeket a gyerekek önállóan is tudnak használni.  Különösen vízálló, bőrgyógyászatilag tesztelt 50+ faktoros napozók, melyek azonnali UVA/UVB védelmet nyújtanak, emellett segítenek csökkenteni az allergiás reakciók kialakulásának a kockázatát. A szórófejes naptej is nagy kedvencem, mert könnyű és kényelmes a használata. Ez egy vízálló termék és nemcsak megóvja, hanem hidratálja is a kicsik bőrét. A sensitive spray kifejezetten az érzékeny bőrű gyerekeknek lett kifejlesztve, illatanyagmentes, nagymértékben vízálló és magas UV védelemmel rendelkezik.

A felnőtteknek készült termékeknél az újdonságok mellé becsempésztem a személyes kedvenceimet is. Az Anti-age krém az arcbőrünknek nyújt hatékony védelmet az UVA és UVB sugarak ellen. Ez a mindennapi használatra is alkalmas krém nem hagy fehér foltot bőrön és Q10 tartalmának köszönhetően megakadályozza a nap okozta ráncok és pigmentfoltok megjelenését. Már nekünk is elérhető a szórófejes naptej, mely hosszan tartó hidratálást és magas UV védelmet biztosít a bőrnek, amellett, hogy szuperkönnyű a használata. Nagy kedvencem a hűsítő permet, melyet már az alap szinem megszerzése után szoktam használni. Kellemesen friss spray, mely átlátszó, nem zsíros és gyorsan felszívódik. Az érzékeny bőrűeknek fejlesztették ki a sensitive napozó spray-t, amely jojobaolaj, panthenol és aloe vera tartalmával finoman ápolja a bőrt, miközben erőteljes védelmet biztosít az UV-sugárzás káros hatásaival szemben, mindenféle ragacsos érzet nélkül. És végül napozás után sem feledkezhetünk meg a bőrünk ápolásáról. Az after sun egy napozás utáni hűsítő és nyugtató testápoló, mely gyorsan felszívódik és segít megtartani a bőr rugalmasságát, illetve a megszerzett barnaságot.

Remélem volt olyan Nivea termék, mely elnyerte a tetszéseteket és Ti is tudtok szemezgetni a fentiekből!:)