Szépségápolás

Megjelentek az új VAGHEGGI zselémaszkok

Az új Vagheggi maszkok formuláját a természet inspirálta, zselés textúrák, amelyek megújítanak, frissítenek, energiát adnak, hidratálnak és ragyogóvá teszik a bőrt.

Vagheggi

A maszkok textúrája a gyümölcsökből kinyert zselés anyagra emlékeztet. Olyan értékes hatóanyag molekulákban gazdagok, melyekre a szervezetünknek és a bőrünknek is nagy szüksége van, főleg évszak váltáskor, amikor a télből a tavaszi-nyári időszakba lépünk át.

Praktikus újrahasznosítható és visszazárható műanyag tasakba zárva érkeznek 50 ml-es kiszerelésben, ami 5-6 alkalomra elegendő. 
Ideális a használatuk a heti bőrápolási rutin részeként, hogy „emlékeztesse” a bőrt a bioritmus változására, és megkönnyítse a napi rendszerességgel használt kozmetikai termékek működését, de kúraszerű használatuk is javasolt.

Tipp: végezz el egy négyhetes intenzív kúrát! Az első héten két alkalommal használd a Kiwi bőrmegújító maszkot, majd a következő 3 hétben felváltva használd a Kiwi bőrmegújító maszkot és Málna vagy Gyömbér arcmaszkot, hogy a bőröd megújuljon, hidratáltabb legyen és új energiákkal töltődjön fel!

___