Divat

Megkezdődött az ünnepi csillogás a FashionWatch legújabb üzletében!

Tökéletes, karácsony előtti időzítéssel nyitotta meg legújabb üzletét a FashionWatch a Camponában, melynek a megnyitóján én is ott lehettem és hát mit is mondhatnék, sikerült megint elcsábulnom egy-két újdonságra. Egy nőnek soha nem elég a kiegészítőkből, ezért mindig boldogsággal tölt el, hogyha a piacon újabb üzlettel és márkákkal találkozom. Egy szép, minőségi ékszer vagy karóra már önmagában öltöztet, így szuperül ki lehet velük egészíteni bármilyen öltözéket.

Én nagy Michael Kors rajongó vagyok, sok szép óra van már a repertoáromban, de minden évben kijönnek olyan modellek, melyek rabul ejtik a szívemet, így természetesen az idei kollekcióban is találtam kedvencet. A márka modelljei követik a trendeket, ezért színekben és fazonokban is visszaköszönnek a divatirányzatok újdonságai, emellett letisztult vonalvezetésüknek köszönhetően jól variálhatóak.

Őket válogattam össze Nektek az újdonságok közül:

Karperec – 52.900 Ft, Fülbevaló – 27.900 Ft, Nyaklánc – 32.900 Ft, Gyűrű – 44.900 Ft, Karóra – 80.900 Ft, Karóra – 95.900 Ft, Karóra – 86.900 Ft, Karperec – 50.900 Ft, Gyűrű – 42.900 Ft

A FashionWatch portfóliójában fontos szerepet töltenek be az Engelsrufer “Angyalhívó” ékszerek is, melyek viselői képesek előhívni a saját őrangyalukat. Ez egy különleges erővel bíró ékszercsalád, melynek darabjai olyan törékenyek, mint maguk az angyalok, de elég erősek ahhoz, hogy segítsenek ha szükség van rájuk. A kollekció medáljai között van olyan, mely kosárkája kinyitható és azt különböző jelentésekkel bíró, kézzel festett csilingelő gömbökkel lehet megtölteni. A medálok mellett fülbevalók és karkötők is találhatóak a márka újdonságai között, emellett még az is különlegesség, hogy a 925-ös sterling ezüst ékszerek mellé megérkeztek a 14k-os arany változatok is. Ezek a kedvenceim:

Ezüst angyalszárny fülbevaló – 34.900 Ft, Angyalszárnnyal díszített karkötő – 19.900 Ft, Fehérarany csepp medál – 45.900 Ft, Arany angyal medál kövekkel díszítve – 42.900 Ft, Életfa medál – 29.900 Ft, Kinyitható medál rosé arany bevonattal – 52.900 Ft, Szív-szárny fülbevaló – 29.900 Ft, Szív medáll – 45.900 Ft

Nekem még nagyon tetszettek a Herzengel gyerekeknek készült kedves ékszerei, illetve az Anya-lánya kollekciók is, melyekkel még szorosabbra fűzhetjük az amúgy is erős köteléket gyermekünkkel.

Ezek a főbb óramárkák: Bering, Coach, DKNY, Fossil, Gant, Guess, MK, Nautica, Paul hewitt, Rado, Roamer, Skagen, Slazenger, Vostok, illet ve ékszermárkák: Chrysalis, Diesel, Engelsrufer, Fossil, MK, Paul Hewitt, Skagen, melyek a FashionWatch üzleteiben és webáruházban is elérhetőek.