Gyerek

Meglepetés BARBIE!

A Barbie-k a mai napig töretlenül hódítanak és alig várják, hogy megtalálják a kedves kis barátjukat, akikkel barátjukként izgalmas kalandokat élhetnek át. A lányaim nagyon szeretik a szerepjátékokat, melyeknek Barbie és barátai mindig oszlopos tagjai. Járnak kirándulni, shoppingolni, babyszitterkednek és még buliznak is. Szeretik őket öltöztetni, szépítgetni és mindig újabb programok kísérik a napjaikat, nincs megállás!:)

Idén nem votlam gondban a Lili szülinapi ajándékának a kitalálásával, mert abban biztos voltam, hogy ez valamilyen Barbie lesz, csak még azt nem tudtam, hogy milyen újdonságok lapulnak most az üzletek polcain. A Mattel cég szinte gondolatolvasó volt, mert a héten megérkezett hozzánk a legújabb Barbie Color Reveal meglepetés baba, amit persze nem tudtam időben eldugni, így már meg is történt a leleplezés, így előrébb hoztuk az ajándékozást.

Már a színes csomagolás is a móka része: a szalag eltávolításával kezdődhet is a játék! Belül egy rejtélyes rózsaszín Color Reval baba és négy táska rejtőzik. Távolítsd el mindet és töltsd fel a csövet meleg vízzel, majd helyezd be a babát és forgasd körbe. A víz rózsaszínűvé válik, és amikor a babát kivesszük, fény derül a titokra. Mindegyik baba különböző, más-más haj színnel, szem színnel, bőr tónussal és díszített trikóval rendelkezik de a szettben további meglepetések is lapulnak. A táskában található szivaccsal lemoshatjuk a baba arcát és haját, a meleg és a hideg vízzel pedig a gyerekek újra átélhetik a varázslatot. A meglepetés csomag tartalmazza a babát, szoknyát, cipőt, parókát és szivacsot. Lili külön élvezi, hogy a fürdőkádban is magával viheti, így a kádunkban mostmr óriási medencés bulik is szerveződnek!:)

Nézzétek meg ezt a videót, melyben a lányok megmutatják, hogy hogyan is működik ez a Color Reveal meglepetés doboz: