Divat

Megnyílt a Kazar 3. üzlete az Aréna Mall-ban!

Egy gyönyörű cipőnek vagy táskának egyik Nő sem tud ellenállni. A Kazar márka több mint 20 éves történelemmel rendelkezik és dinamikusan fejlődik a nemzetközi arénában. A márka terjeszkedésének egyik kulcsfontosságú piaca Magyarország – emiatt az új boltjuk immár a harmadik lesz a fővárosban. Eddig az Allee Bevásárlóközpontban és a Váci utca 28. szám alatt csodálhattuk meg a kollekciókat, de mostmár egy újabb bemutatótermet nyitottak a múlt héten Budapesten, az Aréna Mall-ban. A megnyitón Lakatos Márk, Szulák Andrea, Csonka András, Berki Krisztián, Horváth Éva, Tóth Vera és Ada is részt vettek, Ők is nagy rajongói ezeknek a szépségeknek.

A Kazar minden évszakban egyedi, globális trendeknek megfelelő termékeket kínál vásárlóinak. Az üzleteiben cipő, táska és tartozék kollekciók közül válogathatunk, melyek választ jelentenek az olyan modern nők és férfiak igényeire, akik szeretnék modern stílusban hangsúlyozni egyediségüket.

A 2018 tavasz/nyár kollekcióban a hölgyek minimalista, monokróm ajánlatokat fedezhetnek fel a szezon legmodernebb színeiben – lila, égkék, piros vagy fehér, valamint a nyár slágere – fémes bőr színben. A természet vagy a művészet által ihletett kifejező mintákat részesíti előnyben, így az egzotikus kígyóbőr motívum, a nyomtatott tukán és lepke kép, a színes hímzett papagájok, vagy a pop art stílusú nyomtatványok is helyet kaptak az új kollekcióban. Emellett természetesen nem feledkeztek meg a klasszikus stílus kedvelőiről sem – a kollekció a visszafogottabb színek és a hagyományos fazon kedvelői számára is számos terméket tartogat.

Férfiaknak a karakteresebb kiegészítőket ajánlják, megtalálható a színváltó elemeket tartalmazó cipő felsőrész, az élénk színű klasszikus mokaszin, a vizuális könnyedségetsugárzó perforációk, vagy modern szövetekből készült cipők is.  A márka Európában több mint 60 bemutatóteremmel rendelkezik, de a termékeik széles választéka a kazar.com weblapon is elérhető. Nézegessétek őket és csapjatok le a kedvenceitekre!