Szépségápolás

Megnyílt az első INGLOT márkabolt az Arána Mall-ban!

Múlt héten megnyílt az első INGLOT márkabolt az Aréna Mall-ban, mely márka kínálatában rengeteg féle arcra, szemre, szájra való sminket találhatunk, emellett gyönyörű ecseteket és kiegészítőket is megvásárolhatunk a kínálatukból. Az INGLOT lengyel sminkmárkát több mint 25 évvel ezelőtt Wojtek Inglot alapította, aki egy gyógyszergyárnál dolgozott kutató vegyészként. Célja az volt, hogy magas minőségű termékeket hozzon létre elérhető árakon. Ez sikerült is, a termékeket ma már világszerte több mint 240 helyen árulják és most hozzánk is megérkezett.

Összegyüjtöttem Nektek néhány ízelítőt, de szerintem mindenféleképpen látogassatok el az új üzletbe, ahol mindent ki tudtok próbálni.

Kövessétek a márka Facebook, illetve Instagram oldalait, ahol első kézből értesülhettek az újdonságaikról! A sajtótájékoztatón a szakma képviselői már ki is próbálhatták ezeket a szuper újdonságokat…:)

Az Április 26-án piacra kerülő INGLOT X JENNIFER LOPEZ kollekció életre kelti azt a szupernőies stílust, amiben Jennifer és az Inglot is hisznek, és számtalan új utat nyit meg a nők számára, hogy kifejezhessék magukat. Jennifer az egész kollekció megalkotása alatt szoros együttműködésben dolgozott a márkával, a színválasztéktól kezdve a reklámkampányokon és a csomagoláson át, a termékek elnevezéséig, amiket saját karrierje inspirált. Így születtek meg például a “Boogie Down Bronze” és a “Livin’ The Highlight” fantázianevek. A világhírű énekesnőként, színésznőként és anyaként Jennifer olyan nőknek álmodta meg az új kollekciót, akik szintén folyamatosan úton vannak, és kevés idejük van a szépségápolásra. A kollekció lehetővé teszi a nők számára, hogy megalkothassák saját, egyedi stílusukat, akár egy hétköznapi sminket akár egy glamúrosabb make-upot készítenek maguknak – természetesen mindegyik esetben Jennifer ikonikus stílusából merítve ihletet.  A 70 darabos kollekcióban megtalálhatóak púderek, rúzsok, műszempillák és paletták, ráadásul minden színt Jennifer maga választott! A kollekció sztárja a Freedom System, ami lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megalkossák saját palettájukat több mint 300.000 kombinációs lehetőségből.