Gyerek

Megtaláltam a legmenőbb kerekded játékokat!

Múlt héten egy kampány keretein belül hívtam fel a figyelmeteket a rászoruló gyerekek támogatására és említettem, hogy az adományozás közben rengeteg szuper újdonsággal találkoztam a Játéksziget üzletében. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de amióta megérkezett a jó idő mi állandóan a levegőn vagyunk és folyamatosan programozunk, rengeteg kültéri játékot találunk ki. A kreatív ügyességi játékok mellett vannak olyan újdonságok is, amiket szerintem érdemes lesz beszerezni a nyári szezonra!

2016-04_nora_jateksziget_1200x700_jav1-2

A buborékfújás nálunk megunhatatlan program és szinte bármerre megyünk mindenhol ugyanezt tapasztaljuk. Sokszor viszünk ajándékba gyerekeknek különleges buborékos játékokat és mindig töretlen lelkesedéssel fogadják. A Magic Bubble egy kicsit továbbfejlesztette a buborékfújás tudományát és megalkotott egy olyan kesztyűt, aminek a segítségével végre nem pukkadnak ki a szines gömbök a kezedhez érve, hanem lehet pattogtatni őket, így akár egy véget nem érő labdaparti is lehet egyetlen buborék fújásával! Ugye milyen menő? A Messi és foci rajongóknak külön kollekció is érkezik, amiről majd részletesen is írni fogok.

2016-04_nora_jateksziget_1200x7002

A buborék rajongóknak még nem ért vége a repertoár bemutatása, a habkalandok kedvelőinek a Foameez fújót találták ki. Egyszerűen csak meg kell fújni a szívószálat a szines állatkákon és már jöhet is a végtelen buboréktenger, ami mindig újabb és újabb kalandokat rejt magába…:)

2016-04_nora_jateksziget_1200x7003

Nagyon nevettem mikor megláttam, hogy újból forgalomba hozták az egyik kedvenc gyerekkori játékomat, a Crystal Ball-t (999 Ft-tól). Még itt is a buborék fújásán van a hangsúly, de itt már műanyag gömböket kreálunk. A játék végtelen egyszerű, egy pici tubusból a „szívószál” végére golyót kell formázni, és utána a szál megfújásából már készen is van a műanyag buborékunk, ami tovább formázható, egyberagasztható vagy összegyúrva újból használható. Mi a buborék testű kiskutyán probálkozunk, több kevesebb sikerrel…:)

2016-04_nora_jateksziget_1200x7004

A gömb végtelen formája kapcsán még egy nagyszerű 3D-s Addict a Ball labirintusos labdát (2590 ft-tól) is találtam. Türelemjáték, amivel fejlesztheted a kézügyességed, illetve a szem-kéz koordinációdat is. A játék célja, hogy úgy vezesd végig a pályán a golyót, hogy az egyszer se térjen le az útról. Ha pedig már azt gondolod, hogy nagyon jól megy, akkor versenyezhetsz a barátaiddal, a családoddal is, hogy kinek sikerül a legrövidebb idő alatt célba juttatnia a golyót. Én kipróbáltam és azt gondoltam, hogy ez menni fog, de rájöttem, hogy még sokat kell gyakorolnom!