Szépségápolás

Megújult, még hatékonyabb fényvédők az Eucerin-től!

Az utóbbi években egyre több szó esik a tudatos bőrápolásról és ennek részeként a fényvédelem fontosságáról. Ezzel szemben sokan még mindig eseményekhez kötik a fényvédők használatát, például a strandoláshoz – azonban akár biciklizéssel, a kutyasétáltatással a parkban vagy a home office a teraszon töltésével is ki van téve a bőrünk a napozás okokzta veszélynek.

Eucerin

Az Eucerin újdonságai idén nyártól még hatékonyabb védelmet nyújtanak számodra, hiszen azon túl, hogy fájdalmas lehet a leégés, ennél akár súlyosabb következményekkel is számolnunk kell. A megújult formulájú Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél többek között a bőr nyugtatásáért felel, míg az Actinic Control napozó fluid MD* SPF 100 orvostechnikai eszköz az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák megelőzésében nyújt segítséget.

Eucerin

Az Eucerin Actinic Control napozó fluid MD* SPF 100 egy orvostechnikai eszköz, melyet az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzése, valamint az aktinikus keratózis terápia kiegészítő kezelése céljából fejlesztettek ki. Az aktinikus keratózis a bőr külső rétegének túlszaporodása és megvastagodása folytán keletkezik, lehet lapos vagy a bőr felszíne felé kiemelkedő, pikkelyes, lemezes vagy piros foltos heg, illetve seb. Mérete lehet néhány milliméteres, de akár 2 centiméteres is. Elsősorban a világosabb bőrű embereknél jelentkezik, illetve azoknál, akik a munkájuk miatt többet tartózkodnak a szabadban, napsütésben. A fluid felvitel után a bőrön finom filmréteget képez, mely hatékonyan védi a bőrt az UVA- és UVB-sugaraktól. Fizikai és kémiai fényszűrőket tartalmaz.

Eucerin

A Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél biztosítja a napon tartózkodás után szükséges ápolást az arcbőrnek. Könnyű, hűsítő formula, mely kitűnően alkalmas az érzékeny valamint a napallergiára hajlamos bőr ápolására is. Ultra könnyű, hidratáló formulájának köszönhetően beleolvad a bőrbe zsíros, ragacsos érzet nélkül valamint csökkenti a száraz bőr feszítő érzését. Glicirretinsav tartalma támogatja a bőr saját DNS javító mechanizmusát.

Készen állsz az önfeledt napfürdőzésre?

___