Gyerek, Lifestyle

Megújult receptúrával és külsővel kerültek a boltok polcaira a Danone Könnyű és Finom termékek!

Láttátok már, hogy  megújult receptúrával és külsővel kerültek a boltok polcaira a Danone Könnyű és Finom márkájának termékei, valamint a Danone natúr joghurt és kefir termékek is?! Megváltoztoztatták a termékek összetételét, így ennek köszönhetően az újra csomagolt joghurtcsalád fehérje tartalma 30%-kal növekedett, cukortartalma pedig csökkent. Szerintem ez szuper hír!:)

Ki gondolná, hogy Magyarország egyik első joghurt márkája, már közel 25 éves történetre tekint vissza,  a termék az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb joghurtja. , mely idén megújult. A megújulás célja, hogy a népszerű brand – követve az új trendeket – minél jobban megfeleljen a fogyasztói igényeknek. A termékek csomagolása sokkal letisztultabb, egyszerűbb, modernebb lett, ugyanakkor vissza is nyúlik a gyökerekhez. Faerezetes fehér háttéren három csökkenő vastagságú kék csík légiességet, könnyűséget sugall, és egyben utal a Danone közel 100 éves tapasztalatára is, hiszen már a cég alapítója, Isaac Carasso is hasonló csíkokkal ékesítette első Danone joghurtjainak csomagolását.

A csomagoláson túl a termékek összetételében is komoly változások történtek, hogy még inkább igazodjanak a fogyasztók folyamatosan táplálkozási szokásaikhoz. A joghurt fehérje tartalma 30%-kal növekedett, ez pedig krémesebb, lágyabb, teltebb ízű terméket eredményez, mely ráadásul növeli a teltségérzetet, csökkenti az éhséget. Emellett az új receptúra kevesebb cukrot tartalmaz, mint a korábbi termék, aminek szerintem sokan fognak örülni.

Az új Danone joghurt választékában összesen 23 termék található meg – a gyümölcsjoghurtokon, natúr joghurtokon és kefiren kívül áprilisban három teljesen új joghurtital is bevezetésre került, alma-körte, eper és őszibarack. A kanalas gyümölcsjoghurtok összesen hét ízben és négyféle kiszerelésben elérhetők. A málnát új ízként vezeti be a márka, a legnépszerűbb ízek, az eper és a meggy esetében pedig a cég változtatott a gyümölcskészítményen is, hogy azok még gyümölcsösebbek legyenek.

Én már alig várom, hogy kipróbáljam őket, mert eddig is nagy fogyasztói voltunk a termékeknek.