Gasztro, Lifestyle

Megújult a Vertuo kávékínálata és új kiegészítők is érkeztek!

Tovább bővült a Nespresso innovatív Vertuo rendszerének kávépalettája. A kézműves kávézók inspirálta kínálat már 31 különféle kávékapszulából áll, így még többféle kávéstílust és csészeméretet próbálhatunk ki otthonunkban.  

Ismerjétek meg a három újdonságot: a klasszikus olasz espresso élményt nyújtó Il Caffé, a gyümölcsös ízvilágú Toccanto és az igazi közösségi kávéélményhez megalkotott, többszemélyes, extra hosszú Carafe Pour-Over Style kapszulát, és a hozzá tervezett Carafe készletet. 

Nespresso
Tovább bővült a Nespresso innovatív Vertuo rendszerének kávépalettája

Az Il Caffè a legklasszikusabb olasz espresso-élményt nyújtja, vagyis a sima, bársonyos textúra és a pirított gabonás ízjegyek lenyűgöző elegyét. Elég egyetlen korty, és az ízintenzitása, harsány, pörkölt, gabonás ízjegyeinek teljessége, sima és bársonyos textúrája máris tökéletesen felidézi az olasz kávék élményét. Klasszikus telt karakterét egy csipetnyi fás, kakaós aroma egészíti ki – és hosszan lecsengő utóíz, amit még sokáig nem fog elfelejteni.

Töltsük meg a csészénket a Toccanto vad aromáival, amit a latin-amerikai Arabica fajták kandírozott gyümölcsös, boros ízjegyei tesznek még kerekebbé! A dél- és közép-amerikai Arabica kávék minden szépségét belesűrítették ebbe a keverékbe, hogy egy vad ízvilágú, zamatos italt készíthessünk kandírozott és érett gyümölcsös ízjegyekkel. Ez a tisztán Arabica keverék gyönyörűen kiegyensúlyozott savasságot és testességet kínál – és persze izgalmas aromákat.

Nespresso

A csepegtetett kávék inspirálták ezt a könnyen fogyasztható blendet, melyben a gazdag crema réteg alatt pörkölt és füstös ízjegyek rejtőznek. A Vertuo Carafe pour-over style intense egyetlen más kávénkhoz sem hasonlítható. A csepegtetett kávék inspirálták ezt a perui és kolumbiai Arabica szemekből összeállított, könnyen fogyasztható blendet, mely azonnal kibontja a gazdag crema réteg alatt rejtőző pörkölt és füstös ízjegyeit.

Tarts Te is a Nespresso csapatával egy játékos, „közös” kóstolásra!