Szépségápolás

MERJ különleges lenni!

Az ORLANE Párizs a minőség szinonimája. Neve az exkluzivitással és a kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal kapcsolható össze. A különleges és személyre szabott szépségápolási szolgáltatásaik garantált eredményeket mutatnak, luxus textúrákkal és kompromisszumok nélkül. Tudtad, hogy az ORLANE volt az első márka, amely tudományos szakértelemmel alkotta meg termékeit? Rengeteg hasznos információt megtudtunk a termékről a sajtótájékoztatón, melyeket Veletek is szeretnék megosztani.

A márka laboratóriuma a bőrben rejlő csodálatos potenciálra helyezi a hangsúlyt. Formuláikat úgy fejlesztették ki, hogy azok javítsák, maximalizálják és megőrizzék a bőr természetes működési mechanizmusait, amelyek az idő múlásával, a környezeti hatások és életvitelünk miatt meggyengülnek. Az Anti-Aging programban jelenlévő Bio-Energic formula növeli a bőrben rejlő természetes energiákat és visszaállítja annak önregeneráló képességét. Engedjétek meg, hogy bemutassam a B21-es krémet…

Honnan ered B21 krém neve?
Az ORLANE 1968-ban vezette be a B21 krémet. A világ legdrágább arckrémje volt az első, átfogó öregedésgátló kezelés, kifejezetten az érett bőr számára megalkotva. Az új B21 volt az első krém-készítmény, amely aminosavakat tartalmazott, pontosan 21-et.

Milyen szerepet játszanak a környezeti hatások bőrünk történetében?

Mindennapi életvitelünk, beleértve ebbe étrendünket, fizikai aktivitásainkat, életstílusunkat, a stresszt, a szabadidős tevékenységeket, stb. mind módosíthatja génjeink expresszióját. Ugyanez igaz a sejtekre is: az Anti-Aging területén végzett új orvosi tanulmányok felfedik a sejtek „jó közérzetéért felelős” környezeti tényezők szerepét. Ezek a közelmúltbeli felfedezések segítettek kimutatni a két legfontosabb öregedési típus – a genetikai öregedés és a környezeti öregedés – és kölcsönös befolyásuk közötti kapcsolatot.

Mire nyújt az ORLANE megoldást?
Az utolsó kutatásokon alapuló felfedezések szerint az Orlane megalkotta a tökéletes pajzsot, ami védi a sejteket a külső környezeti agressziókkal szemben. A sejtek állapota folyamatosan javul, védett lesz a mikrógyulladásokkal szemben, és a pajzs állandó védelmet nyújtva teszi lehetővé a bőrszerkezet helyreállítását. Eredményként az arcbőr puhább, a bőr feszesebb, rugalmasabb, tömörebb, hidratált és oxigénnel telített lesz, ez pedig egészséges ragyogást és egyenletes bőrszínt biztosít.

Melyek a termékek fő összetevői?

Youth Reset® Formula (peptidek és növényi kivonatok kombinációja) – az öregedés főbb jeleivel szinergiában dolgozik együtt. Segíti a bőr a megújulását, és időt ad a sejteknek regenerálódni, ezzel biztosítja azok hosszabb élettartamát.

Organikus halvány írisz sejtkivonat – akár az ABC betűi, a 21 db esszenciális aminosav úgy sorakozik fel a különböző fehérjékben, hogy segítséget nyújtsanak a tömörebb, simább, egészségesebb bőr újjáépítésében a fiatalabb bőr érdekében.

Hogyan hat a termék?

  • Visszaállítja a sejtek eredeti, egészséges állapotát, amelyek helyreállítják a bőr fiatalos megjelenését és normális működési mechanizmusát (Youth Reset Complex®).
  • 21 esszenciális aminosavat – az írisz virágából kivont – juttat a bőrbe. Az aminosavak alapvető összetevői a bőrt alkotó proteineknek: a sejtek aminosavakat használnak fel a kollagén és az elasztin rekonstruálására, melynek hatására a bőr tömörebbé és fiatalosabb kinézetűvé válik.
  • Megfelelő környezetet biztosít a bőr számára. Azzal, hogy semlegesíti a stressz okozta agresszorokat, az ORLANE megalkotott egy olyan formulát, amely biztosítja a sejtek jólétét és hatékony működését (Aktív védelmi formula).

A B21 EXTRAORDINAIRE SZÉRUM és a  B21 EXTRAORDINAIRE, Absolute Youth Cream egy teljesen átfogó öregedésgátló kezelés, amely a bőr számára állandó regenerációs forrást biztosít. Megteremti azokat az alapvető feltételeket, amelyek képessé teszik a bőr hibátlan megújulását. Ez a kivételes hatékonyságú bőrápolási termékcsalád újraprogramozza a sejteket: megújítja őket, hogy újjáépítsenek egy sokkal fiatalosabb és tömörebb bőrszerkezetet. Kisimítja az arcvonásokat, finomítja a bőr struktúráját, felfrissíti az arcszínt, csökkenti a ráncokat, megemeli a megereszkedett bőrt, halványítja a pigmentfoltokat, és segít megfiatalodni!