Divat

Merülj el a természet elemeibe….

A C&A patinás környezetben a Boscolo Hotelben mutatta be a legújabb ősz/téli kollekcióját. A számos basic anyag mellett, rengeteg különlegeseéggel is várják majd a vásárlókat: visszaköszönnek az pufi kabátok, az elmaradhatatlan kötött anyagok, helyet kapnak a hosszú blúzok, de a jacquard szoknyák sem maradnak el.

Athleisure mix

A tavaszi szezontól már egy szabadidő kollekció is jelen van Athleisure néven, ahol olyan termékek elérhetőek, amik maxinálisan kiszolgálják a sportoláshoz, tonához, lazításhoz nélkülözhetetlen darabokat.

cunda men mix

A férfiak is örülni fognak, mert számukra 3 stílusvilágot álmodtak meg a tervezők, így minden korosztály és fazon kedvelői megtalálják majd a megfelelő ruhákat. Az osztály fiatalos vonala Utility néven lesz elérhető, emellett az Angelo Litrico és a kalandos Canda termékei is rengeteg újdonságot kínálnak majd.

cu junge mix

Külön a figyelmetekbe kell ajánlanom a gyerek részleget, ahol szinte bármilyen aktuális és klasszikus mesehőst megtalálhatunk. A kislányom teljesen odáig van a mintás pólókért, foros szoknyákért, de a laza sortokat és atlétákat is a cégtől szoktuk beszerezni.

A fenti képeket a nyári kollekciókból szedtem össze egy kis inspiráció gyanánt, a sajtótájékoztatón zeket a képeket fotóztam Nektek…

IMG_4966IMG_4952IMG_4961IMG_4963IMG_4960IMG_4954IMG_4957IMG_4964IMG_4958IMG_4959IMG_4956IMG_4948IMG_4965IMG_4953