Gyerek

Mesebeli fogászat!

Sajnos én borzalmas élményeket éltem át gyerekkorban a fogorvosoknál, ami még a felnőtt napjaimra is rányomta a bélyegét. Ma már szuper fogászatok vannak, ám még így is találkozok olyan szakemberrel, aki nem a kellő türelemmel és szakértelemmel fordul felém és a problémáimhoz. A DentalCoop rendelőjében még nem jártam, de az újonnan bemutatott gyerekfogászatukba, a DentálKópé-ba már most beleszerettem. A múlt héten bemutatott, Magyarországon egyedülállóan működő magánrendelőben különleges igényű gyermekeket is vidám körülmények közt tudnak ellátni. A gyerekfogászat filozófiája szerint a félelem leküzdése a szülőben és gyermekben is nagyon fontos cél és ez kulcs lehet a későbbi sikeres felnőttkori fogászati kezeléseknél is.

Az esemény házigazdája Majka, rapper és műsorvezető volt, aki szintén elmesélte ózdi gyerekkorából a kellemetlen fogorvosi élményeit. Szerencsére Majka már nem retteg a fogorvosoktól és ezt a DentalCoop fogászatának és dr. Schatz Balázs szakértelmének is köszönheti. Itt tökéletesítették a mosolyát, ahogy ő fogalmazott. Nagyon örült, hogy ilyen mesés környezetben várják a gyerekeket, hiszen fiai most már a DentalKópéba járhatnak fogászati kezelésekre és Majka boldog, hogy nekik már nem kell traumás fogorvosi élményeket átélniük.

A DentálKópénál lehetőség van ózonkezelésre, barázdazárásra, tejfog tömésre, melyeket igény esetén mód van a kezeléseket enyhe bódításban végezni. A lézeres diagnosztika, panoráma röntgen és fogszabályozás is része szolgáltatásoknak, mely mellett türelmes szakembereknek köszönhetően a gyermek fogorvoslás lelki hátterére is nagy hangsúlyt fektetnek. Már a várakozásról elterelik a kicsik figyelmét: krétafal, rajzasztal, játékok várják a gyerekeket, kezelés közben pedig mesét is nézhetnek a fogorvosi szék fölötti képernyőn.

Ördög Nóra sem csak a saját elbűvölő mosolya miatt járt a rendelőbe, hanem kislányával Micivel is itt ismertette meg a fogápolás alapjait. „Gyerekkoromban nem volt alkalmam harmonikus kapcsolatot kialakítani a fogorvoslással. Szeretném, ha Mici már máshogy élné meg a fogápolást, egy nyugodt, barátságos rendelőt kerestem neki, kedves, kiváló szakemberekkel, ahová boldogan járunk.” – mondta Nóra.

Fedezzétek fel még tüzetesebben a DentálKópé fogászatot és próbáljátok ki Ti is!

Bejelentkezés:

+36 30 250 5210

+36 30 250 5230

info@dentalkope.hu