Lifestyle

Mesés pihenés a Shiraz Hotelben!

Ismét útra keltünk a Woman Power Project Hölgy tagjaival és ezúttal az egerszalóki Shiraz Hotel magával ragadó környezetét élvezhettük, ahol még annak is különleges kikapcsolódásban lehet része, aki nehezen tud kiszakadni a mindennapi körforgásból.

Shiraz
Woman Power Project a Shiraz-ban

Ennek a mesés hangulatú hotelnek a gondolata 2002-ben született meg és az elmúlt 10 évben jelentős fejlesztéseken ment keresztül, hogy ma már az 1400 nm-es kültéri és beltéri wellness oázisával önfeledt pihenést nyújthasson a vendégeinek. Egyedi belsőépítészeti dizájnja és “mágikus” aurája kivételes élményt nyújt az oda látogatóknak. A 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztály és a 65 szoba mindegyike külön világba kalauzolja a vendégeket, így már az első pillanattól kezdve egy izgalmas utazásba csöppenhetünk. A vörös és arany színek kombinációja, az arab hangulatú kiegészítők, a baldachinos ágyak és ívelt motívumok rejtélyes és izgalmas kalandok kezdetét sugallják.

Shiraz
A Shiraz Hotel belső dizájnja

Az étterem és a Dubai kert is tökéletes összhangban van a látvány elemek és a gasztronómiai élmények találkozásával. A séfek által összeállított étlapon elsősorban nemzetközi ételek kapnak hangsúlyt, a francia ízvilágot kiemelve, egy kis Észak-Afrikai kóstolással, mellé pedig a régió borainak tökéletes társításával. Még nem nagyon volt lehetőségem marokkói specialitásokat kóstolni, ezért külön élmény volt számomra megízlelni ezeknek a pikáns fűszerezéssel készült finomságokat. Este a Casablanca bar koktél specialitásait tesztelgettük, hangulatos latin dallamok és egy finom epres vizipipa társaságában.

Shiraz
Az étterem és a Casablanca bar

Napközben rengeteg program állt a rendelkezésünkre a kikapcsolódáshoz: a belső részlegen kipróbáltuk az arab fürdőházat, ahol 17 különböző élményelem közvetíti a víz frissítő rezgéseit, emellett élveztük a perzsia ihlette szaunavilágot, ahol a teljes ellazultságot a finn szaunák, az aquameditációs szobák, az aromakabinok, az élményzuhanyok és a luxus infrakamra biztosítja. Szerencsére jó időnk volt, ezért a marokkói pihenőkert romantikus pezsgését is megcsodálhattuk, ahol a kert középpontjába varázsolt egzotikus pool bárban élveztük a Shiraz Beach trópusi hangulatát, isteni jegeskávé és gourmet falatok kíséretében.

Shiraz
Mesés volt!

Az 1001 éjszaka ihlette Shiraz Hotelt elsősorban pároknak ajánlom, mert minden a szerelemről és a misztikumról szól, mely azonnal elvarázsolt és romantikus ámulatba keríti a vendégeket. Minket már meggyőzött a hely magával ragadó világa, próbáljátok ki Ti is!:)

______