Szépségápolás

Metálfényű csillogás vagy pasztelles bőrkiegyenlítés!

Megérkeztek az Essence legújabb termékei, melyek a legújabb divatnak megfelelően fogják kiegészíteni a sminktáskákat is. Nézzük meg, hogy mikre lesz szükségünk az elkövetkező szezonban:

A kollekció legizgalmasabb vonala a metálos csillogást biztosító termékek, melyek közül a következőket érdemes szemügyre venni: krémes, magasan pigmentált Metal Shock szemhéjpúder (1299 Ft),  finom ecsetes Metal Art szemhéjtus kontúrozáshoz (1099 Ft), selymesen fényes és krémes Moonlight szemhéjpúder (1099 Ft, 4 színben elérhető), az áttetsző Moon glitterek (749 Ft), a matt Metal Shock ajakszínező (1249 Ft)  és a szatén és matt fényekben pompázó Brushed körömlakkok (749 Ft).

Ha túl merész Neked ez az irányvonal akkor válogathatsz a Color Correcting termékek paszteles színvilágból, amihez szuper választás a Correct to perfect színkorrekciós púder paletta (1499 Ft), a krémes textúrájú Correct to perfect korrektor paletta, mely eltünteti a pirosságot vagy a szem alatti sötét karikákat (1299 Ft ) vagy a többfunkciós Correct to perfect gyöngyök, melyekkel szintén tökéletes arcbőrt biztosíthatunk magunknak (1499 Ft).

Szerintem nagy kedvencek lesznek az új Rain or Shine utazós arcpaletták, melyben trendi színek és hatások vannak szemre és arcra is, beépített tükörrel és applikátorral (2399 Ft)! Na és persze a profibb sminkelőknek is érkezett egy új Strobing & Contouring paletta, melynek tíz krémes árnyalatával véget nem érő variációja van az  arc kontúrozásának és kiemelésének (2399 Ft).

Szerintem lesz miből válogatnotok, érdemes körbenézni az Essence újdonságai között!