Gyerek

Mi szeretjük a Squeezamals-t!:)

Nem igazán emlékszem a gyerekkoromból a plüssök iránti vágyódásomra, de az biztos, hogy a nagylányom óriási plüssállat rajongó. Mindig azt hiszem, hogy egy újabb cukiság érkezésével vége lesz a repertoárunknak, de nem…:) A Mikulás lepte meg Lilit az aktuális kedvencével a Squeezamals állatkás gombóccal. Ismeritek? Nehéz volt a választásom, mert a termékek között találtam kutyust, sünit, majmot, lajhárt, de végül a tuttira mentem és az unikornis lett a befutó.

A termékpalettában találkozhattok kulcstartóval (1490 Ft) , 8cm-es (2490 Ft) és 20cm-es (6990 Ft) plüssökkel is. Én a nagyot választottam és tényleg hihetetlen jó érzés hozzábújni, nagyon pihe-puha és isteni illata van. Egy speciális memóriahabnak kösszönheően összenyomhatóak és lassan nyerik vissza az eredeti gömböc formájukat, ami szerintem nagyon ötletes, mert így biztosan nem kell majd aggódni, ha az őrületes játékban minden a feje tetejére áll.

Nálunk Ő az új kedvenc, Nektek hogy tetszik?

Ugyan az Ország Játékára már nem lehet szavazni, de ettól függetlenül a videóból kiderül, hogy milyen cukik ezek a Squeezamals figurák:

Találd meg Te is a kedvenceteket a Játéksziget üzleteiben vagy online a webshopjukban! 🙂